Το ένα από τα δύο παιχνίδια που εκκρεμούν από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος διεξάγεται σήμερα (18/2, 17:15) στο «Γεώργιος Καμάρας» της Ριζούπολης, ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Λαμία.

Η ισοπαλία στην Τούμπα και η νίκη επί του Ατρόμητου έδωσαν βαθμολογική ώθηση στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», που πριν μετρούσε τρεις ήττες. Ο Απόλλωνας στοχεύει πλέον να απομακρυνθεί όσο μπορεί από τις δύο τελευταίες θέσεις και να δημιουργήσει τις βάσεις για την επόμενη περίοδο.

Αν και νίκησε τον Ατρόμητο στο τελευταίο παιχνίδι, εξακολουθεί να έχει υπερδιπλάσιους βαθμούς εκτός έδρας (15) από όσους στη Ριζούπολη (7), νικώντας στην έδρα του για το πρωτάθλημα ύστερα από πάνω από τέσσερις μήνες.

Η Λαμία έχει τρία παιχνίδια λιγότερα από τις περισσότερες ομάδες, αυτό με τον Απόλλωνα και τα δύο με την ΑΕΛ. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου κάνει εντυπωσιακή πορεία στις τελευταίες αγωνιστικές, καθώς δεν έχει ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας.

Έχει συλλέξει 10 βαθμούς στα εννέα τελευταία παιχνίδια της ενώ είχε 2 στα δέκα πρώτα. Αυτή η οκτάδα αγώνων ξεκίνησε με τη νίκη επί του Άρη, στο ντεμπούτο του Γρηγορίου στον πάγκο της Λαμίας.