Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, η Μπάγερν «σκόνταψε» στην «Αλιάνζ Αρένα» με την Αρμίνια Μπίλεφελντ (3-3), αποτέλεσμα, που έφερε την Λειψία στο -5 από την πρωτοπόρο ομάδα του Μονάχου κι ως εκ τούτου η Bundesliga απέκτησε ξανά νέο ενδιαφέρον, ενώ απομένουν 13 αγωνιστικές για το φινάλε της.

Εμφανώς κουρασμένη από το ταξίδι της στο Κατάρ κι έχοντας πολλούς παίκτες της σε μέτρια βραδιά, η Μπάγερν δεν κατάφερε να νικήσει, ωστόσο, έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση στη διάρκεια του ματς το τελικό σκορ μόνο ως αποτυχία δεν  πορρί να χαρακτηριστεί για το συγκρότημα του Χάνσι Φλικ.

Η Αρμίνια, η οποία δίνει μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και των μπαράζ παραμονής, κατάφερε να προηγηθεί 2-0 και 3-1, αλλά παρ΄ όλα αυτά η Μπάγερν βρήκε τον τρόπο ν΄ απαντήσει ισάριθμες φορές και να «σώσει την παρτίδα».

Στο 37΄ το σκορ ήταν ήδη 2-0 υπέρ των φιλιξενούμενων, χάρις στα τέρματα των Φλαπ (9′) και Πίεπερ, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να ξαναβάζει στο ματς τους «Βαυαρούς» στο 48΄.

Ένα λεπτό μετά, όμως, ο Αυστριακός Γκεμπάουερ έδωσε ξανά… αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα από το Μπίλεφελντ. Ο Τολισό στο 57΄ μείωσε για την Μπάγερν σε 2-3 και στο 70΄ ο Ντέιβις διαμόρφωσε το τελικό 3-3.