Θα παρακολουθήσουμε σύντομα τα νέα επεισόδια (στον ANT1 κάθε Πέμπτη και Παρασκευή) στη σειρά «Έρωτας Φυγάς», όπου η Αλεξάνδρα και ο Ιάσονας θα είναι και πάλι μαζί.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Έρωτας φυγάς.

Η Αλεξάνδρα βρίσκεται βυθισμένη στη μοναξιά και τον πόνο μετά τον θάνατο του Μάρκου, της απώλειας του αγαπημένου της προσώπου. Ο Ιάσονας είναι εκεί για εκείνη, προσπαθώντας να την υποστηρίξει κάνοντάς την μάλιστα πρόταση να επιστρέψει στο αρχοντικό με τον Γιωργάκη, για να ανατρέψουν τα παιδιά τους μαζί. Αυτό συγκινεί την Αλεξάνδρα και τότε αποφασίζει να επιστρέψει στο Κιάρι. Όλα αυτά, ενώ προσπαθεί να ξεπεράσει το κλονισμένη της ψυχολογία.

Η Αλεξάνδρα καταβάλλει προσπάθεια να ξεφύγει από τον πόνο της, επικεντρώνοντας την προσοχή της στην ανατροφή των παιδιών της και τις ευθύνες που έχει στα κτήματα. Ο Ιάσονας, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει ελπίδα επανασύνδεσης, φέρεται πολύ πιο χαλαρά, δείχνοντας ένα διαφορετικό προφίλ από το παρελθόν.

Στην πορεία παρατηρούμε την Άρτεμις να μαγνητίζει τον Ιάσονα και η όμορφη συμπεριφορά του προς εκείνην φέρνει την Αλεξάνδρα να αντιληφθεί πως αισθάνεται κάτι για αυτόν. Αυτό, όμως, τη μπερδεύει και δεν ξέρει πως να αντιδράσει σε αυτή την κατάσταση.

Όταν η Άρτεμις και ο Ιάσονας κάνουν ένα ταξίδι, εκείνος γνωστοποιεί στην Αλεξάνδρα ότι την αγαπάει αλλά τον ταράζει η εξομολόγηση της Αλεξάνδρας πως τον ερωτεύτηκε. Αυτή η αφοπλιστική αλήθεια τους φέρνει κοντά και όταν επιστρέφουν στο αρχοντικό, οι οικείοι του τρομάζουν μαθαίνοντας την επανασύνδεσή τους.