Η Μαργαρίτα βλέποντας την Θεοδώρα θλιμμένη την ρωτά αν ευθύνεται και πάλι ο Παρασκευάς για την κατάσταση της. «Μου μιλάει και μου ξύνει την πληγή.. Παίζει με τα συναισθήματά μου..», της λέει και η Μαργαρίτα προσπαθεί να την παρηγορήσει.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης ψάχνει έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο και όταν επιστρέφει η Ειρήνη στο σπίτι της λέει πως όταν έρθει το μωρό στο σπίτι χρειάζεται την βοήθεια της. «Ούτε νεκρή..», του ξεκαθαρίζει και στη συνέχεια τον ενημερώνει ότι η Ασπασία βρήκε σπίτι και τον ρωτά αν μπορούν να προχωρήσουν στην αγορά του.

«Τι σόι ερώτηση είναι αυτή; Έδωσα τον λόγο μου κι ο λόγος του Καπερνάρου είναι συμβόλαιο! Δώστε τα χέρια με τον ιδιοκτήτη, ειδοποιήστε τον Κωνσταντίνο να ετοιμάσει το συμφωνητικό και πείτε μου πότε θα χρειαστείτε τα χρήματα και τη τζίφρα μου», της απαντά και η Ειρήνη για ακόμα μία φορά το τονίζει ότι δεν είναι διατεθειμένη να τον βοηθήσει με το μωρό. «Όλοι σας και μόνος μου, έτσι; Ειρήνη εξαφανίσου, γιατί εσύ θα την πληρώσεις τη νύφη στο τέλος!», της λέει εκνευρισμένος και η Ειρήνη τον κοιτάει στραβωμένη.

Λίγο αργότερα, η Ειρήνη πηγαίνει στην μητέρα της και της λέει να να προχωρήσει στην αγορά του σπιτιού, καθώς ο Δημοσθένης έδωσε το οκ. Αμέσως εκείνη τηλεφωνεί στο μεσίτη και του λέει να προχωρήσει την διαδικασία με τα συμβόλαια. Αφού κλείσει το τηλέφωνο ξεκινά το τικ τοκ και η Αρετή ακούγοντας την διαδικασία της συνταγής φουντώνει και αρχίζει να απειλεί: «Έτσι θα τεμαχίσω κι εγώ τον Τάσο… Θα τον ψιλοκόψω, θα τον περάσω με τον κόπανο και θα τον κάνω αλοιφή για κάλους!», λέει εξοργισμένη και ξεσπάει σε κλάματα.