Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν σοκαριστικές ανατροπές καθώς θα δούμε πως ο Μαθιός δεν σκότωσε τον Στεφανή για να γλιτώσει την Βασιλική απο τα βασανιστήρια, κάτι που θα σοκάρει τους θεατές.

Σασμός – Ένα ψέμα διαλύει την σχέση τους

Η αγωνία του ζευγαριού για το φύλο του μωρού τους φτάνει στο τέλος της, καθώς είναι έτοιμοι να μάθουν την απάντηση. Ωστόσο, η χαρά τους διαλύεται όταν ένα μυστικό έρχεται στο φως και διαταράσσει τη σχέση τους. Κατά λάθος, η Βασιλική ακούει τον Μαθιό να αποκαλύπτει στην Καλλιόπη ότι όλα όσα της είχαν πει για το θάνατο του Στεφανή ήταν ψέματα. Της είχαν πει ότι η Καλλιόπη είχε ανακαλύψει την πρόθεση της Βασιλικής να αυτοκτονήσει και πως ο Μαθιός δολοφόνησε τον Στεφανή για να την σώσει.

Η αλήθεια φέρνει οργή στη Βασιλική, αφού συνειδητοποιεί πως της είχαν εξαπατήσει για να δικαιολογήσουν τη δολοφονία. Η οργή της Βασιλικής εκρήγνυται, ενώ ο Μαθιός αποκαλύπτει την αλήθεια στην Καλλιόπη, ανακαλώντας ένα ακόμα ψέμα τους. Παράλληλα, ο Τόλης συζητά με τον Γιώργο την αγάπη της Θοδώρας, ενώ η Θοδώρα αρνείται να πιέσει τον Γιώργο για το παιδί που επιθυμεί, φοβούμενη να δεσμεύσει τη σχέση τους.

Ταυτόχρονα, ο Χρήστος εκφράζει τη στήριξή του προς τη Στέλλα για την επαγγελματική της επιλογή, ενώ η Στέλλα, που πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για πληροφορίες για την υπόθεση του Οδυσσέα, αντιλαμβάνεται ότι παρεξηγήθηκε από την παρέα τους, δημιουργώντας ένα νέο εμπόδιο στη ζωή της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ