«Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» ΑΝΤ1 – ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 40-41

Ο Άλκης και η Έλσα ανυπομονούν για το ταξίδι τους στην Χαλκίδα, ενώ η Έλενα και η Μάρθα πείθουν τον Φίλιππο να μπει στον κόσμο του διαδικτυακού φλερτ…

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Ο πρώτος από εμάς.

Ο Πρώτος Από Εμάς 28/2 Επεισόδιο 40

Η Έλσα αποκαλύπτει στον Νικόλα πως ο Άλκης θέλει να αρχίσει ξανά το τρέξιμο. Όλοι είναι αναστατωμένοι και δεν ξέρουν πώς να τον μεταπείσουν. Η Έλσα καλεί τον Μάριο στο σπίτι της και κάνουν έρωτα.

Ο Κοσμάς γνωρίζει τη Μίνα, τη μαμά ενός φίλου του Στέλιου και μία ιστορία φλερτ αρχίζει να εκτυλίσσεται. Για κακή του τύχη όμως, αρχίζει και η Σοφία να τον υποπτεύεται.

Ο Νικόλας λείπει από το ραντεβού της Έλενας με τη Δικηγόρο, για το θέμα της υιοθεσίας. Η Έλενα πληγώνεται και αποφασίζει να μην του ξαναμιλήσει. Ο Άλκης ετοιμάζεται να φύγει για τη Χαλκίδα μαζί με την Έλσα και όλοι ανησυχούν για την απόφαση του. Η Κάτια και ο Άλκης μαθαίνουν το φύλο του μωρού τους.

Ο Πρώτος Από Εμάς 29/2 Επεισόδιο 41

Ο Άλκης και η Έλσα ανυπομονούν για το ταξίδι τους στην Χαλκίδα, ενώ η Έλενα και η Μάρθα πείθουν τον Φίλιππο να μπει στον κόσμο του διαδικτυακού φλερτ, μέσω εφαρμογών.

Όσο ο Κοσμάς υποκύπτει όλο και πιο πολύ στον παράνομο δεσμό του, η Σοφία κάνει βήματα να επεκτείνει την επιχείρηση της. Η απρόσμενη επίσκεψη του Έβαν θα φέρει την Κάτια αντιμέτωπη με τις επιλογές της, ενώ ο Άλκης και η Έλσα ζουν έντονες οικογενειακές στιγμές στην Αθήνα, που ξυπνάνε μνήμες.

Μια εντελώς απρόσμενη πρόταση από τον Νικόλα, θα ταράξει την Έλενα, όσο ο Άλκης και η Έλσα αποχαιρετούν κάποιον που αγαπάνε πολύ.