Η Μάγισσα: Πείνα, τρόμος, λιμός. Οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες βρίσκονται σε πόλεμο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις σειράς του Η Μάγισσα. Η προβολής: Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:00

Η Μάγισσα Επεισόδιο 20

Ηθοποιοί: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Θέμις Μπαζάκα, κ.α.
Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης. Σκηνοθεσία: Χαρίτος

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Ο Μιχαήλ θέλει να γίνει μέλος της Φιλικής Εταιρείας αλλά ο Αντρέι άλλη άποψη. Η ανίερη συμμαχία μεταξύ Σπήλιου, Μιχαήλ και Δραγουμάνου ξεκινάει, με τον Σπήλιο να ένα φορετικό πρόσωπο. Στα υπόγεια του πύργου, συνωμοσίες συνεχίζουν να εξυφαίνονται, καθώς ο ς του βρέφους κινδυνεύει ν' αποκαλυφθεί σε όλους…

Η Μάγισσα 6/11 Επεισόδιο 20

Αύγουστος 1816. Μετά απ' την έκρηξη ενός ηφαιστείου στην Ινδονησία, το κρύο και η καταχνιά έχει καταπιεί τη Μάνη αλλά κι ολόκληρη την Ευρώπη. Πείνα, τρόμος, λιμός… οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες βρίσκονται σε πόλεμο.

Ο γάμος του Μάρκου και της Μεταξίας, ύστερα από πρόταση της Γερακίνας θα δώσει τέλος σε μια αντιπαλότητα που δε θα είχε κανέναν νικητή αλλά ένας παράνομος έρωτας θα γεννηθεί και μαζί του θα φέρει τον όλεθρο στον πύργο των Λασκαραίων.