Στην τηλεοπτική σειρά “Η Μάγισσα”, η οικογένεια Λασκαραίων και οι Γερακάρηδες έχουν βιώσει αμέτρητα περιστατικά που έχουν ταράξει την ηρεμία τους, από τη δολοφονία ενός νεογέννητου με εντολή της γιαγιάς του, την απαγορευμένη νύφης και κουνιάδου, την ενός άγνωστου κληρονόμου που ερωτεύεται την ερωμένη του αρχηγού της οικογένειας, η οποία θέτει την ικανότητα να βλέπει οράματα, μεταξύ άλλων πολλών περιστατικών που δοκίμασαν τα όρια της οικογένειας αυτής, η οποία αντιμετωπίζει συνεχώς σκάνδαλα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα θα δούμε και όλες τις εξελίξ της σειράς του «Η Μάγισσα»…

Η κατάσταση επιδεινώθηκε όταν αποκαλύφθηκε η εξωσυζυγική σχέση του Τζανή και της Μεταξίας, προκαλώντας αναταραχή και οδηγώντας τον Μάρκο να απομακρύνει τη σύζυγο και τον αδελφό του από το σπίτι.

Η Μεταξία επιστρέφει στον οικογενειακό πύργο αποφασισμένη να ζητήσει διαζύγιο, ανακοινώνοντας πως δεν αγαπά πια τον άνδρα της και πως απεχθάνεται όλους τους συγγενείς του, αν και ο διαφωνεί με την απόφασή της.

Η Κυπριανή τονίζει ότι ο Σπήλιος έχει δίκιο, εκφράζοντας την άποψη ότι παρά το σφάλμα της Μεταξίας, δεν θα πρέπει να διαλύσει τον γάμο της για τον Τζανή.

Παράλληλα, η Γερακίνα, επιθυμώντας να απομακρύνει την κόρη της από την οικογένεια Γερακάρηδων λόγω του μίσους της και της δυστυχίας της κόρης της, αντιμετωπίζει την σταση της Μεταξίας που έχει δικούς της σχεδιασμούς.

Ο επιθυμεί επίσης διαζύγιο από τη Μεταξία, αισθανόμενος προσβεβλημένος, αν και οι γονείς του έχουν αντίθετη γνώμη, υποστηρίζοντας πως κανένας από τους Λάσκαραίους δεν έχει πάρει ποτέ του διαζύγιο. Παρά την αρχική τους απόφαση να διατηρήσουν τον γάμο τους, ο Μάρκος και η Μεταξία, όπως θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια, θα καταλήξουν να πάρουν διαζύγιο επισήμως από την εκκλησία, σύμφωνα με τις τότε υπάρχουσες συνθήκες.