Υποπλοίαρχος στις Κυκλάδες η Μαριάνθη Κάσδαγλη πιο όμορφη από ποτέ!(vid)

Υποπλοίαρχος στις Κυκλάδες η Μαριάνθη Κάσδαγλη πιο όμορφη από ποτέ!(vid)

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη συστήθηκε σ ευρύ τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στο Survivor ι τώρα που το ριάλιτι επιβίωσης τελείωσε, επέστρεψε στην εργασία της.

Την Μαριάνθη Κάσδαγλη τη γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο φετινό Survivor, ωστόσο η ίδια κάνει καριέρα στο εμπορικό υτικό.

Σύμφωνα με το cyclades24, είναι στο επιβατηγό – οχηματαγωγό της Golden Star Feeries «Super Ferry 2», όπου το τοπικό μέσο εντόπισε την Υποπλοίαρχο στο δρομολό Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο-Νάξο-Πάρο.

Μάλιστα, η Μαριάνθη Κάσδαγλη μίλησε στο cyclades24 και στην ερώτηση για το ότι επέστρεψε στην εργασία της, είπε το εξής: «Δεν το άφησα ακριβώς, απλώς αποδεσμεύτηκα των καθηκόντων μου για να μπορέσω να επιστρέψω στην Ελλάδα και να προχωρήσει το θέμα με το Survivor και να συμμετέχω στο παιχνίδι».

«Επέστρεψα στην εργασία μου, γιατί πέρα το γεγονός ότι είναι αυτό που αγαπάω και μου αρέσει, είχα θέσει στον εαυτό μου κάποιους στόχους και πριν το Survivor και θέλω να ολοκληρώσω. Να καταφέρω να ολοκληρώσω το κομμάτι που θέλω και να δω πως προχωρήσω και θα συνεχίσω. Είμαι άνθρωπος που τελειώνω ότι έχω αρχίσει και γι αυτό το λόγο είμαι εδώ τώρα», προσέθεσε.

Ερωτηθείσα για το πώς την αντιμετωπίζει κανείς όταν τη δει, μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, σχολίασε πως «είναι τουριστική γραμμή, έρχεται αρκετός κόσμος καθημερινά για μετάβαση σε διάφορα νησιά και υπάρχουν φορές κατά τη φόρτωση και φόρτωση όταν βρίσκομαι κάτω στον καταπέλτη, που ο κόσμος με αναγνωρίζει, ή μέσα στο πλοίο για να πάω στη γέφυρα και την καμπίνα μου. Πάλι με αναγνωρίζουν και υπάρχει μια θετική ανταπόκριση και μου να βγουν φωτογραφίες μαζί μου».

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *