Υποπλοίαρχος στις Κυκλάδες η Μαριάνθη Κάσδαγλη πιο όμορφη από ποτέ!(vid)

Υποπλοίαρχος στις Κυκλάδες η Μαριάνθη Κάσδαγλη πιο όμορφη από ποτέ!(vid)

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό από τη συμ της στο Survivor και τώρα που το ριάλιτι επιβίωσης τελείωσε, επέστρεψε στην εργασία της.

Την Μαριάνθη Κάσδαγλη τη γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο φετινό Survivor, ωστόσο η ίδια κάνει καριέρα στο εμπορικό ναυτικό.

Σύμφωνα με το cyclades24, είναι στο επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο της Golden Star Feeries «Super Ferry 2», όπου το τοπικό μέσο εντόπισε την Υλοίαρχο στο δρομολόγιο Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο-Νάξο-Πάρο.

Μάλιστα, η Μαριάνθη Κάσδαγλη μίλησε στο cyclades24 και στην ερώτηση το ότι επέστρεψε στην εργασία της, είπε το εξής: «Δεν το άφησα ακριβώς, απλώς αποδεσμεύτηκα των καθηκόντων μου για να μπορέσω να επιστρέψω στην Ελλάδα και να προχωρήσει το θέμα με το Survivor και να συμμετέχω στο παιχνίδι».

«Επέστρεψα στην εργασία μου, γιατί το γεγονός ότι είναι αυτό που αγαπάω και μου αρέσει, είχα θέσει στον εαυτό μου κάποιους στόχους και πριν το Survivor και θέλω να ολοκληρώσω. Να καταφέρω να ολοκληρώσω το κομμάτι που θέλω και να δω πως θα προχωρήσω και θα συνεχίσω. Είμαι άνθρωπος που τελειώνω ότι έχω αρχίσει και γι αυτό το λόγο είμαι εδώ τώρα», προσέθεσε.

Ερωτηθείσα για το πώς την αντιμετωπί κανείς όταν τη δει, μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, σχολίασε πως «είναι μια τουριστική γραμμή, έρχεται αρκετός κόσμος καθημερινά για μετάβαση σε διάφορα νησιά και υπάρχουν φορές κατά τη φόρτωση και φόρτωση όταν βρίσκομαι στον καταπέλτη, που ο κόσμος με αναγνωρίζει, ή μέσα στο πλοίο για να πάω στη και την καμπίνα μου. Πάλι με αναγνωρίζουν και υπάρχει μια θετική ανταπόκριση και μου ζητούν να βγουν φωτογραφίες μαζί μου».

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *