Αλλαγή τηλεοπτικής στέγης για τον Παναθηναϊκό; Πολύ πιθανό, καθώς οι «πράσινοι» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την Cosmote TV, ύστερα από τα τελευταία δύο χρόνια στη NOVA.

Οι «πράσινοι» έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις με την άλλη συνδρομητική πλατφόρμα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές σχεδόν έχουν συμφωνήσει στο οικονομικό, εκτός κι αν υπάρξει κάποια θεαματική επιστροφή της NOVA ή κάποιου τρίτου τηλεοπτικού παρόχου, που αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται πιθανό.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ζητήσει από τη NOVA ένα ποσό κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ για τη νέα σεζόν, κατά τι μεγαλύτερο από τα περίπου 6,5 εκατομμύρια που εισέπραξαν την απελθούσα περίοδο, αλλά η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή.

Ως εκ τούτου οι «πράσινοι» στράφηκαν σε άλλες κατευθύνσεις, βρήκαν πρόσφορο έδαφος στην Cosmote TV και προχώρησαν τις διαπραγματεύσεις, για να συμφωνήσουν κοντά στο ποσό που ζητούσαν από τη NOVA.

Στο «πακέτο» περιλαμβάνονται οι εντός έδρας αγώνες των «πράσινων» για τη νέα Σούπερ Λίγκα (13 αγώνες στην κανονική περίοδο και 5 στα πλέι οφ) και όλοι οι καλοκαιρινοί φιλικοί της προετοιμασίας του.