Το τεράστιο χρηματικό ποσό που θα πάρει ο νικητής!

Το Top Chef ετοιμάζεται να μπει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Στόχος να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό και να κλέψει τη «δόξα» του MasterChef. 

Το Top Chef είναι «προ των πυλών». «Έσκασε» το τρέιλερ, με τον ΣΚΑΪ να κυνηγά ένα νέο, φιλόδοξο μαγειρικό πρότζεκτ. Εφάμιλλου της αίγλης του MasterChef.

Αναμένεται να ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα, θα φέρει στους δέκτες μας συναρπαστικές δοκιμασίες, απρόβλεπτες αποστολές και εντυπωσιακά πιάτα.

«Καταξιωμένοι κριτές έρχονται για να αναζητήσουν τον Έλληνα Top Chef στο πιο ανατρεπτικό και απαιτητικό show μαγειρικής», αναφέρεται σχετικά στα «αποκαλυπτήριά» του τρέιλερ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το zappit μια μεγάλη έκπληξη που θα επιφυλάσσει το νέο μαγειρικό πρότζεκτ θα είναι το έπαθλο. Και αυτό καθώς θα ανέρχεται στις 100.000 ευρώ σε συνδυασμό με μεγάλη συνεργασία του νικητή με εστιατόριο σε Ελλάδα ή στο εξωτερικό που θα έχει, βεβαίως, αστέρια Michelin.

Τα γυρίσματα για το νέο παιχνίδι μαγειρικής αναμένεται να αρχίσουν μέσα στον ερχόμενο μήνα ενώ προς ώρας όλα είναι υπό διαμόρφωση, όπως και η σύσταση της κριτικής επιτροπής. Το Top Chef θα έρθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στο πρώτο μισό της σεζόν και στην καθημερινή prime time του ΣΚΑΪ σε παραγωγή της Acun Medya.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως το Top Chef έχουν παρακολουθήσει 200 εκατομμύρια τηλεθεατές σε περισσότερες από 200 χώρες προβολής. Επίσης, 3,8 εκατομμύρια followers παγκοσμίως στα social media το ακολουθούν ενώ φέρει και… 30 υποψηφιότητες στα Βραβεία Emmy!

Διαβάστε ακόμα

Αφήστε ένα σχόλιο