Η Στέλλα επικοινωνεί με τον ναύτη που σκότωσε τον Κυριάκο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Στην δραματική σειρά του MEGA, «Το Ναυάγιο», νέα, συναρπαστικά επεισόδια είναι προ των πυλών. Στο επίκεντρο είναι η Στέλλα η οποία ξεκινά την εφαρμογή ενός σκοτεινού σχεδίου για εκδίκηση.

Ο Γιώργης της αποκαλύπτει την ταυτότητα του ναύτη που είναι υπεύθυνος για το θάνατο του συζύγου της, ενώ ο Βασίλης πασχίζει να την ηρεμήσει, καθώς φοβάται πως είναι ικανή για απροσδόκητες ενέργειες. Ο Βασίλης αποφασίζει να μιλήσει στην Στέλλα για το πως νιώθει για εκείνη, αλλά η αντίδραση της δεν τον ικανοποιεί, προκαλώντας την απογοήτευσή του.

Προβληματισμένος για τη Στέλλα, ο Βασίλης προσπαθεί να την βρει και να καταλάβει τι σχεδιάζει. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατή, η Στέλλα έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζει το σχέδιό της και επικοινωνεί με τον ναύτη που έβαλε τέλος στη ζωή του συζύγου της, Κυριάκου, στο «Φοίνιξ».

Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος που είναι ερωτευμένος με την Ειρήνη, παρά τις προθέσεις του Ιπποκράτη να παντρευτούν, αποφασίζει να της αποκαλύψει τα συναισθήματά του. Παρόλο που και η Ειρήνη αισθάνεται κάτι για τον Πέτρο, λέει “ναι” στην πρόταση γάμου του Ιπποκράτη, λόγω της πίεσης που αυτός ασκεί σε εκείνη, αλλά και λόγω της κρίσιμης κατάστασης υγείας του πατέρα της.