Η Στέλλα επικοινωνεί με τον ναύτη που τον Κυριάκο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε ι όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

ν δραματική του MEGA, «Το Ναυάγιο», νέα, συναρπαστικά είναι προ των πυλών. Στο επίκεντρο είναι η Στέλλα η οποία ξεκινά την εφαρμογή ενός σκοτεινού σχεδίου για εκδίκηση.

Ο Γιώργης της αποκαλύπτει την ταυτότητα του ναύτη που είναι υπεύθυνος για το θάνατο του συζύγου της, ενώ ο Βασίλης πασχίζει να την ηρεμήσει, καθώς φοβάται πως είναι ικανή για απροσδόκητες ενέργειες. Ο Βασίλης αποφασίζει να μιλήσει στην Στέλλα για το πως νιώθει για εκείνη, αλλά η αντίδραση της δεν τον ικανοποιεί, προκαλώντας την απογοήτευσή του.

Προβληματισμένος για τη Στέλλα, ο Βασίλης προσπαθεί να την βρει και να καταλάβει τι σχεδιάζει. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατή, η Στέλλα έχει ήδη να εφαρμόζει το σχέδιό της και επικοινωνεί με τον ναύτη που έβαλε τέλος στη ζωή του συζύγου της, Κυριάκου, στο «Φοίνιξ».

Την ί , ο Πέτρος που είναι ερωτευμένος με την Ειρήνη, παρά τις προθέσεις του Ιπποκράτη να παντρευτούν, αποφασίζει να της αποκαλύψει τα συναισθήματά του. Παρόλο που και η Ειρήνη αισθάνεται κάτι για τον Πέτρο, λέει “ναι” στην πση γάμου του Ιπποκράτη, λόγω της πίεσης που αυτός ασκεί σε εκείνη, αλλά και λόγω της κρίσιμης κατάστασης υγείας του πατέρα της.