Αφού ο Γιωργίκης ανακοίνωσε τα νέα για την εγκυμοσύνη Ιουλίας στην , όλοι φαίνονται χαρούμενοι, εκτός από τη Χάδω, που την κοιτά με αντιπαθητικό βλέμμα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Η Χάδω δεν ξεχάσει τη λιποθυμία της Ιουλίας στον γάμο και γρήγορα ξεκινά να καταστρώνει σχέδια στο μυαλό της. Σκέφτεται μήπως η Ιουλία ήταν ήδη τον γάμο και αυτή η σκέψη δεν την αφήνει ήσυχη.

Όταν βρίσκεται μόνη με τον αδελφό της, τον ρωτάει αν σίγουρος ότι το παιδί είναι δικό του ή αν η Ιουλία του το φορτώνει από κάποιον άλλον, όπως είχε κάνει και η Ευγενία.

Ο αδελφός της αρχίζει να φωνάζει απαντώντας πως αυτό είναι αδιανόητο και ότι ήταν ο πρώτος που είχε επαφή με την Ιουλία. Η Χάδω ανταποκρίνεται λέγοντας πως «κι άλλοι τα είπαν αυτά», και η αμφιβολία για την αλήθεια εντείνεται και στον Προβιό.

Από αυτήν τη στιγμή, ο Προβιός αρχίζει να αποφεύγει την Ιουλία και την απομονώνει σε ένα δωμάτιο, οστηρίζοντας πως θέλει να την αφήσει στην ησυχία της να γεννήσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σίριαλ, στη συνέχεια, αρχίζει να εκδηλώνει επιθετικότητα, ξεσπά και χρησιμοποιεί σκληρά λόγια. Η Ιουλία τρομάζει από αυτήν την αλλαγή και αρχίζει να φοβάται ότι έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της μπαίνοντας νύφη σε αυτό το σπίτι.

Ο ς περνάει και βιώνει απομόνωση στο κτήμα, ενώ η ζωή που της υποσχέθηκε ο άντρας της αποδεικνύεται ψεύτικη.

Η μόνη της παρηγοριά είναι το μωρό που κυοφορεί. Ωστόσο, φοβάται ότι όταν γεννήσει, θα αντιμετωπίσει τον πραγματικό εφιάλτη.