Η , σήμερα: Ο βανδαλισμός, σε συνδυασμό με την τραγική δολοφονία και τις ηγορίες προς τους χίπηδες, μαρτυρούν την προσπάθεια κάποιου να τους εξοστρακίσει… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1, Η παραλία

Παίζουν: Δανάη Μιχαλάκη (Υπατία Αρχοντάκη), Δημήτρης Μοθωναίος (Χάρι Πιρς), Αλέξανδρος Λογοθέτης (Διονύσης Αρχοντάκης), Γιούλικα Σκαφιδά (Αντιγόνη Αρχοντάκη), Νικόλας Παπαγιάννης (Γράντος Μαυριτσάκης), Δημοσθένης Παπαδόπουλος (Λοΐζος Ανδρουλιδάκης), Γωγώ Καρτσάνα ( Ζαφειράκη), Δημήτρης Ξανθόπουλος (Σήφης Γερωνυμάκης), Δημήτρης Κίτσος (Παύλος Αρχοντάκης)…

Η παραλία σημερινό επεισόδιο 13

20/9 Επεισόδιο 13

Το παρελθόν του Χάρι συνεχίζει να στοιχειώνει τις νύχτες του, αποκαλύπτοντας σκοτεινά μυστικά της ζωής του από την άφιξή του στην ειδυλλιακή παραλία. Η Υπατία και ο ς επιστρέφουν στα Μάταλα με τις σχέσεις τους τεταμένες, έπειτα από τις συζητήσεις που είχαν κατά τη του ταξιδιού τους.

Η αναποφασιστικότητα της Υπατίας σχετικά με τα επόμενα βήματα της ς της με τον Γιώργο γίνεται όλο και πιο έκδηλη, καθώς η πρόσφατη συμπεριφορά και οι πεποιθήσεις του τη βρίσκουν θετη.

Ένα νέο περιστατικό βανδαλισμού στο καφενείο του Σήφη στρέφει τα φώτα και τις υποψίες χίπηδες και βαθαίνει ακόμα περισσότερο το ρήγμα στη σχέση τους με τους ντόπιους.

Ο βανδαλισμός, σε συνδυασμό με την τραγική δολοφονία και τις κατηγορίες προς τους χίπηδες, μαρτυρούν την προσπάθεια κάποιου να τους εξοστρακίσει και να τους εκδιώξει από τη γραφική παραλία των Ματάλων.