Το Ναυάγιο – Η αγωνία κορυφώνεται καθώς πλησιάζουμε στη δίκη του Φοίνιξ, και όλα δείχνουν πως ο Δημοσθένης Καλλέργης θα κερδίσει. Ο Θοδωρής Κατσαφάδος υποδύεται τον Καλλέργη με ζέση και σεβασμό, προσπαθώντας να υπερασπιστεί τα θύματα και τις οικογένειές τους και να καταδικάσει τον Βασιλείου. Ο αγώνας αυτός θα είναι δύσκολος και γεμάτος ανατροπές, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Κατσαφάδος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Το Ναυάγιο – Ο Καλλέργης παίρνει τη ρεβάνς

«Οι καταθέσεις και οι αγορεύσεις των δικηγόρων ξεκινούν. Θα δούμε ανθρώπους να αλλάζουν στάση, καθώς ο Παντελίδης βρίσκει δόλιους τρόπους. Αλλά θα έχουμε μια μεγάλη πάλη», ανέφερε. Ο Θοδωρής Κατσαφάδος επίσης τόνισε για τον ήρωά του και την εξέλιξη της δίκης: «Ο Καλλέργης θα βρει ένα σημαντικό στοιχείο που θα καθορίσει την καταδίκη. Θα ανακαλύψει κάτι που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί. Θα πετύχει πολλά, και μετά τη δίκη για το ναυάγιο, θα αναλάβει και την υπόθεση της εμπορίας βρεφών».

Η δίκη θα αποκαλύψει πολλά, καθώς οι αποκαλύψεις θα αλλάξουν τη ροή της υπόθεσης και θα φέρουν στο φως νέες πτυχές. Η αναζήτηση της δικαιοσύνης από τον Καλλέργη θα τον οδηγήσει να ανακαλύψει κρίσιμα στοιχεία, καθοριστικά για την καταδίκη του Βασιλείου. Οι θεατές θα παρακολουθήσουν μια συγκλονιστική μάχη δικηγόρων, όπου ο Καλλέργης θα αποδείξει την ενοχή του Βασιλείου με ακράδαντα στοιχεία. Η έκβαση της δίκης φαίνεται προδιαγεγραμμένη, αλλά οι ανατροπές θα κρατήσουν το ενδιαφέρον στα ύψη.

Ο Καλλέργης, με την ακλόνητη αποφασιστικότητά του, θα αναδείξει την αλήθεια και θα φέρει δικαιοσύνη για τα θύματα. Μετά τη νίκη του στη δίκη για το ναυάγιο, θα στρέψει την προσοχή του στην υπόθεση της εμπορίας βρεφών, δείχνοντας την αφοσίωσή του στην καταπολέμηση της αδικίας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ