Παγιδευμένοι 2ος κύκλος σημερινό επεισόδιο 1

Ο Αλέκος, έχοντας καταστραφεί ολοκληρωτικά, προσπαθεί να βρει τρόπο να κερδίσει το χαμένο έδαφος… Το 1ο επεισόδιο της σειράς του Ant1 Παγιδευμένοι που θα μεταδοθεί την Δευτέρα 2/10 στις 22:30.

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου…

«Παγιδευμένοι»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη στις 22:30.

Παγιδευμένοι 2ος κύκλος 2/10 Επεισόδιο 1

Επεισόδιο 01. Η Άννα και ο Δημήτρης, παντρεμένοι πλέον, χαίρονται την αγάπη τους. Ο Σταύρος με την Αγγελική, είναι μαζί, σε μία σχέση γεμάτη έρωτα που κανείς δεν περίμενε ότι θα είναι τόσο δυνατή.

Η Χρύσα δουλεύει στο γραφείο της Άννας και ένας νέος άνδρας φαίνεται να έχει μπει στη ζωή της. Ο Θοδωρής έχει πιάσει δουλειά στο κυλικείο της αστυνομίας.

Ο Αλέκος, έχοντας καταστραφεί ολοκληρωτικά, προσπαθεί να βρει τρόπο να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Η Υβόννη απολαμβάνει την ελευθερία της πιο ανανεωμένη από ποτέ. Ένα πρωτοφανές έγκλημα θα ταράξει τις ισορροπίες.

Πέντε άνθρωποι βρίσκονται πεταμένοι σε ένα πηγάδι. Η ταυτοποίηση του ενός από τα θύματα θα σοκάρει τον Δημήτρη. Ποιο είναι;