Το Ναυάγιο – Η συνέχεια της σειράς υπόσχεται δραματικές εξελίξεις, καθώς οι κόρες του Δημήτρη τον εγκαταλείπουν οριστικά μετά από αποκαλύψεις για το παρελθόν του. Ο Δημήτρης είναι τοκογλύφος και υπεύθυνος για τη δολοφονία των γονιών του Άγγελου. Όταν η Βάσω ανακαλύπτει την αλήθεια, καταρρέει και αποφασίζει να διακόψει κάθε επαφή μαζί του.

Το Ναυάγιο – Οριστική Ρήξη στην Οικογένεια του Δημήτρη

Μετακομίζει στην Αθήνα για να ζήσει με τον Άγγελο, τον οποίο πλέον θεωρεί οικογένειά της. Το ζευγάρι παντρεύεται κρυφά, με κουμπάρα την κυρία Χριστίνα, χωρίς την παρουσία των γονιών της Βάσως. Από την άλλη πλευρά, η Λίνα υποκύπτει στον εκβιασμό του Δημήτρη, ο οποίος την απειλεί να μην καταδώσει τη Μαρία στην αστυνομία. Ωστόσο, η Βάσω αποκαλύπτει στη Λίνα την πραγματική φύση του πατέρα τους, προκαλώντας την οργή της Λίνας. Και οι δύο κόρες του Δημήτρη του γυρίζουν την πλάτη και αρνούνται να ξαναμιλήσουν μαζί του.

Ο Δημήτρης, αναστατωμένος από την απόρριψη των κοριτσιών του, αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια στη Θεοδώρα. Εκείνη μαθαίνει ότι είναι κόρη του Γιαννακάκη και απαιτεί εξηγήσεις από τη Μαρία. Στο τέλος, ο Δημήτρης γράφει όλη την περιουσία του στη Θεοδώρα, αναθέτοντάς της τη διαχείριση του μεσιτικού γραφείου στα Χανιά. Η σειρά συνεχίζει να εκπλήσσει με απρόσμενες αποκαλύψεις και έντονες συναισθηματικές συγκρούσεις, διατηρώντας το ενδιαφέρον των θεατών αμείωτο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ