Το Ναυάγιο – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς επιταχύνονται, με την Ευγενία να αποκαλύπτει στην Ειρήνη τις υποψίες της για τον Ιπποκράτη και τον φόνο της Κλαίρης. Η Ειρήνη, συνειδητοποιώντας τον χαρακτήρα του Ιπποκράτη, βλέπει τον κίνδυνο που απειλεί εκείνη και τον Ορφέα.

Το Ναυάγιο – Ξεσκεπάζει τον φονιά της Κλαίρης

Καθώς η Ευγενία εξομολογείται τις υποψίες της στην Ειρήνη, αποκαλύπτει και μία άλλη σοβαρή πληροφορία που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο σοκ στην Ειρήνη. Σύμφωνα με όσα γνωρίζει, ο Ιπποκράτης φαίνεται να έχει προβεί σε ανήθικες πράξεις και απέναντι στην Κλαίρη. Το μέλλον φαίνεται αβέβαιο για την Ειρήνη, που αισθάνεται τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της. Ο Πέτρος, αντιλαμβανόμενος την ανάγκη της για προστασία, της κάνει μια πρόταση: να μετακομίσει στο σπίτι του.

Η Ειρήνη βρίσκεται σε μία δύσκολη θέση. Πρέπει να αντιμετωπίσει την αλήθεια που έρχεται στο φως για τον Ιπποκράτη και να αποφασίσει αν θα δεχτεί τη βοήθεια που της προσφέρει ο Πέτρος. Η επιλογή της θα κρίνει το μέλλον της και του Ορφέα, καθώς και την ίδια της τη ζωή. Θα αποφασίσει να παραμείνει στο πλευρό ενός δολοφόνου ή θα το σκάσει μια για πάντα;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ