Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Οι επερχόμενες εξελίξεις στη σειρά θα μας καθηλώσουν, καθώς η ζωή της Λίνας θα αλλάξει δραματικά. Η Μαρία, βλέποντας τον Δημήτρη έτοιμο να αποκαλύψει στη Θοδώρα ότι είναι η κόρη του, αποφασίζει να δράσει.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η Λίνα προστατεύει τον Μάκη

Τον πυροβολεί, χωρίς κανένα ίχνος οίκτου, ειδικά μετά τον θάνατο του Βλάση. Με μοναδικό σκοπό να σταματήσει το κακό που έχει έλθει στη ζωή της, οπλισμένο με το όνομα Δημήτρης Γιαννακάκης, πατάει τη σκανδάλη. Ωστόσο, η σφαίρα δεν αποδεικνύεται μοιραία για τον ισχυρό κτηματομεσίτη. Όταν ανακτά τις αισθήσεις του, αποφασίζει να πάει στην αστυνομία για να την καταδώσει. Η Λίνα, που δεν θέλει να δει τον Μάκη να χάνει τη μητέρα του, αναλαμβάνει δράση. “Θα κάνω ό,τι μου πεις. Μόνο μην δώσεις ποτέ το όνομα της μητέρας του Μάκη στην αστυνομία, μπαμπά.

Σε ικετεύω. Δεν ξέρω αν θα αντέξει και αυτό το χτύπημα,” τον εκλιπαρεί. Ο Δημήτρης, βλέποντας την ευάλωτη, εκμεταλλεύεται την κατάσταση. “Καταλαβαίνεις ότι πήγε να με σκοτώσει, κορίτσι μου; Αλλά μάλλον νοιάζεσαι περισσότερο για το καλό του πρώην αγαπημένου σου παρά για το δικό μου,” της παρατηρεί και συνεχίζει: “Μόνο αν ξεχάσεις για πάντα τον γιο της και παντρευτείς τον Όθωνα, θα ξεχάσω ότι η Μαρία ήθελε να με σκοτώσει.” Η Λίνα, αντιλαμβανόμενη τον εκβιασμό του, δείχνει αποφασισμένη να προστατεύσει τον Μάκη με τον δικό της τρόπο.

“Ναι, πατέρα, θα παντρευτώ τον Όθωνα, θα κάνω ό,τι μου πεις,” του απαντά, βλέποντας το χαμόγελο ικανοποίησης να σχηματίζεται στα χείλη του τραυματισμένου Δημήτρη. Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί μια δραματική στροφή στη σειρά, με τη Λίνα να θυσιάζει την προσωπική της ευτυχία για να προστατεύσει αυτούς που αγαπά. Με αγωνία θα παρακολουθήσουμε τα επόμενα επεισόδια, περιμένοντας να δούμε πώς θα εξελιχθεί η σχέση της Λίνας με τον Όθωνα και αν τελικά θα καταφέρει να διαφυλάξει την ασφάλεια του Μάκη και της μητέρας του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ