Το Ναυάγιο Επεισόδιο 109 – Το γράμμα από τη Ρωσία φέρνει στη Δήμητρα την αλήθεια που έκρυβε από αυτήν ο Ιπποκράτης. Η ανακάλυψη αυτή ανατρέπει τα πάντα. Γεμάτη θυμό και επιθυμία για εκδίκηση, καθώς γνωρίζει τώρα το πραγματικό πεπρωμένο του αδελφού της, αποφασίζει να σταθεί δίπλα στην Ειρήνη και να αντιμετωπίσει ανοιχτά τον Ιπποκράτη.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 109 – Η Δήμητρα παίρνει εκδίκηση

Ο Δημοσθένης και η Αλίκη προσπαθούν να διαπιστώσουν την αλήθεια σχετικά με το πιστοποιητικό ναυσιπλοΐας του «Φοίνιξ». Ο Ιπποκράτης, συνειδητοποιώντας ότι η Ειρήνη έχει εγκαταλείψει το σπίτι, ξεκινάει την αναζήτησή της. Οι μαρτυρίες του Μάκη και της Στέλλας συγκλονίζουν το ακροατήριο, προκαλώντας πρόβλημα στον Παντελίδη. Όταν έρχεται η σειρά της κατάθεσής της, η Λίνα αποφασίζει να υπερασπιστεί τον Βασίλειο, αποφασισμένη να αποκαλύψει την αλήθεια, προκαλώντας έκπληξη στους φίλους της.

Η Ειρήνη βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ ο Πέτρος επισκέπτεται το σπίτι του Ιπποκράτη, απαιτώντας να μιλήσει μαζί της. Η έχθρα μεταξύ των δύο ανδρών τους οδηγεί σε ένταση και σύγκρουση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ