Το Ναυάγιο Επεισόδια 8-9-10: Οι επιζώντες του ναυαγίου διαπιστώνουν ότι η ζωή τους, μετά από αυτό το τραγικό γεγονός, δεν θα είναι ποτέ ίδια…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τ εβδομάδας στη ιρά του Mega Το Ναυάγιο.

Το Ναυάγιο Επόμενα Επεισόδια 8-9-10

16/10 Επεισόδιο 8

O Ιπποκράτης ενημερώνεται από το λιμενικό πως το Φοίνιξ βουλιάζει. Το πλοίο βουλιάζει γρήγορα, έτοιμο να παρασύι δεκάδες ανθρώπους στη θάλασσα. Ένα μόνο σωστικό σκάφος ξεκινάει μέσα στη φουρτούνα για τόπο του ναυαγίου και είναι αυτό του Ιπποκράτη. Στο «Φοίνιξ» ελάχιστες σωστικές βάρκες πέφτουν στη θάλασσα.

Η Λίνα καταφέρνει να βρει θέση σε μία απ' αυτές, αλλά μέσα στην αναμπουμπούλα χάνει τον Ηρακλή. Η Ειρήνη και ο Απόστολος πέφτουν στη θάλασσα. Το πλοίο βυθίζεται και τα νέα στα Χανιά. Απελπισμένοι ναυαγοί παλεύουν για τη ζωή τους. Για ποιους θα υπάρξει σωτηρία;

17/10 Επεισόδιο 9

Ο Ιπποκράτης βουτάει στη θάλασσα και σώζει την Ειρήνη, η οποία συνέρχεται στην αγκαλιά του. Ο Πέτρος ανασύρεται μισοπεθαμένος και οδηγείται στο νοσοκομείο μαζί με τους ελάχιστους επιζώντες. Τα νέα για το ναυάγιο φτάνουν στα Χανιά, στο χωριό του Πέτρου, στα Κύθηρα και στο σπίτι της Στέλλας, σκορπώντας θρήνο και ανατριχίλα. Στο λιμεναρχείο της Σούδας οι συγγενείς των επιβατών περιμένουν με αγωνία να ακούσουν τα ονόματα των δικών τους.

Ο πλοιοκτήτης και ο δικηγόρος του ψάχνουν τρόπο να πάρουν την ευθύνη από πάνω τους. Στο νοσοκομείο η Ειρήνη αναζητάει τον Απόστολο, που ο Άγγελος την βρίσκει και της ανακοινώνει κάτι τραγικό. Μια νοσοκόμα βρίσκει πάνω στον Πέτρο την άδεια οδήγησης του Αντώνη. Ένας μαχητικός δημοσιογράφος, ο Γιώργης, αναλαμβάνει να κάνει ρεπορτάζ για το ναυάγιο χωρίς να ξέρει ότι είχε κάποιον δικό του πάνω στο πλοίο.

18/10 Επεισόδιο 10

Οι επιζώντες του ναυαγίου διαπιστώνουν ότι η ζωή τους, μετά από αυτό το τραγικό γεγονός, δεν θα είναι ποτέ ίδια. Η Λίνα νοσηλεύεται αναίσθητη και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Όταν συνέρχεται, μαθαίνει κάτι που θα ανατρέψει όσα ήξερε. Ο Ιπποκράτης συμπαραστέκεται στην Ειρήνη και τη φροντίζει.

Ένα τηλεφώνημα συγκλονίζει τη Στέλλα. Μαθαίνει ότι ο Κυριάκος ήταν στο ναυάγιο και τρέχει έντρομη στο νοσοκομείο να μάθει νέα του. Ο Μάκης επανενώνεται με την οικογένειά του, ενώ ο παπά-Γρηγόρης πληροφορείται την κλοπή της τιμης εικόνας από την εκκλησία του. Συντετριμμένος, ο Γιώργης επισκέπτεται τη σορό της Ασημίνας και αποφασίζει να ερευνήσει τα αίτια της τραγωδίας και να συμβάλει στην τιμωρία των υπευθύνων που προκάλεσαν τον θάνατο της αγαπημένης του.