Το Ναυάγιο επεισόδια – Η Χριστίνα κρύβει μια εικόνα του Αγίου Νικολάου στο σπίτι της και ο Άγγελος της ζητάει εξηγήσεις. Η επικείμενη καταστροφή αναγκάζει τη Χριστίνα να κρύψει τον Πέτρο. Στην Κρήτη, η Πολυξένη ξαφνιάζει τη Μαρία με μια αίτηση που σοκάρει τον Δημήτρη.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Η έχθρα τους ξανά φουντώνει

Παράλληλα, ο Δημοσθένης Καλλέργης αποκαλύπτει στον Μιχάλη το περίπλοκο παρελθόν του με τον Παντελίδη. Η Ελένη αναλαμβάνει δράση και προσκαλεί τον Δημοσθένη στο καφέ όπου εργάζεται ο Μιχάλης, ενώ ο Παντελίδης κατευθύνεται εκεί κι αυτός, υποσχόμενος μια ανεπανάληπτη αναμέτρηση. Οι δύο δικηγόροι είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν τη νίκη στη δίκη και δεν έχουν ξεχάσει τις προκλήσεις του παρελθόντος.

Στο σπίτι του Ιπποκράτη, η Δήμητρα ανακαλύπτει το ημερολόγιο της Κλαίρης και μαθαίνει τη συγκλονιστική αλήθεια για τον θάνατο της. Παράλληλα, η Ειρήνη γνωρίζει το μωρό της Στέλλας και σοκάρεται όταν ακούει για υποψίες παράνομου εμπορίου βρεφών. Ο Παντελίδης επισκέπτεται τον Πέτρο και τον προτρέπει να μην μιλήσει στη δίκη, απειλώντας τον με το φάκελο του Αντώνη στην Ασφάλεια. Ο Πέτρος αντιμετωπίζει δύσκολες επιλογές, ενώ η Βάσω ψάχνει για την αλήθεια στο γραφείο του πατέρα της. Ο Δημοσθένης καλεί τους Γιώργο, Βασίλη και Μιχάλη για να τους κάνει σημαντική ανακοίνωση σχετικά με τη δίκη για το ναυάγιο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ