Το Ναυάγιο επεισόδια – Ο σπουδαίος ηθοποιός Θοδωρής Κατσαφάδος εισβάλλει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αναλαμβάνοντας έναν κρίσιμο ρόλο αυτού του Παύλου Ξενάτου, του δικηγόρου των θυμάτων του ναυαγίου.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Αυτός κόβει τον αέρα του Παντελίδη

Ο Ξενάτος, πέφτει θύμα βίαιης απόπειρας δολοφονίας από τον Μιλτιάδη Παντελίδη, και τελικά καταλήγει νεκρός. Αναφορικά με το περιστατικό, ο Παντελίδης αισθάνεται απειλούμενος από τον Ξενάτο, καθώς ο δικηγόρος έχει αποκαλύψει πολλά για το παρελθόν του. Έτσι, ο Παντελίδης επιλέγει να εκτελέσει το σχέδιό του, κόβοντας τα φρένα του αυτοκινήτου του Ξενάτου, που οδηγεί σε τραγικό θάνατο του δικηγόρου. Η ανακοίνωση του θανάτου αναστατώνει τα θύματα του ναυαγίου, ενώ ο Παντελίδης αντιδρά με ικανοποίηση και ευχαρίστηση στα νέα δεδομένα.

Πλέον κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στα σχέδια του. Όμως μια νέα μορφή δικηγόρου έρχεται στο προσκήνιο, φέρνοντας μαζί της πολλές ανατροπές, καθώς ξεκινά η αναμένομενη δίκη για το ναυάγιο του Φοίνιξ. Θα καταφέρει ο νέος επίδοξος δικηγόρος να φέρει όσους ευθύνονται για το τραγικό ναυάγιο αντιμέτωπους με την δικαιοσύνη; Η θα καταφέρει ο Παντελίδης για ακόμη μια φορά να ξελασπώσει όσους είναι μπλεγμένοι με το έγκλημα;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ