Το Ναυάγιο εξελίξεις – Καθηλωτικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA. Ο Πέτρος συναντά τον Ιπποκράτη και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Η ώρα της κατάθεσης του Πέτρου φτάνει, η Σοφούλα βρίσκεται στο δικαστήριο και ο νεαρός το σκάει για να αποφύγει τη φυλακή. Η Ειρήνη, αποφασισμένη να υπερασπιστεί τον Μιχάλη μετά τη φυγή του Πέτρου, αναλαμβάνει δράση.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Καθαρίζει τον Πέτρο

Παράλληλα, ο Παντελίδης και ο Βασιλείου βρίσκονται σε δύσκολη θέση καθώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως και τους καίνε. Η Αλίκη μεταφέρει στον Καλλέργη μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που άκουσε. Ο Ιπποκράτης ξεσπάει την οργή του στην Ειρήνη για όσα είπε στη δικαστική αίθουσα, ενώ ο Πέτρος της ζητάει να φύγει από το σπίτι. Η Δήμητρα, γνωρίζοντας πλέον την αλήθεια για τον θάνατο του αδελφού της, αποφασίζει να στηρίξει την Ειρήνη και να αντιμετωπίσει τον λιμενικό.

Λίγο αργότερα, ο Ιπποκράτης συνειδητοποιεί ότι η Ειρήνη τον έχει εγκαταλείψει και την αναζητά παντού, όντας έξαλλος. Ο Πέτρος μαθαίνει τις εξελίξεις, φτάνει στο σπίτι του Ιπποκράτη και απαιτεί να δει την Ειρήνη. Η σύγκρουση των δύο αντρών γίνεται αναπόφευκτη. Θα σκοτώσει άραγε ο Ιπποκράτης τον Πέτρο στη συνέχεια της σειράς;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ