Το Ναυάγιο εξελίξεις – H Στέλλα, από την πρώτη στιγμή που γέννησε, δεν αισθάνθηκε να έχει κάποιου είδους δέσιμο με το μωρό της. Κατηγόρησε τον εαυτό της για κακή μάνα, τα έβαλε με την Ελένη που τη συμβούλευε, όμως σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκε πως μπορεί το παιδί αυτό να μην είναι δικό της.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η Ειρήνη παίρνει πίσω το μωρό της

Να μην είναι ο Κυριάκος της και πως ο πατέρας της είχε κινητοποιήσει το σύμπαν ολόκληρο λίγους μήνες πριν, δίνοντάς της το μωρό μιας άλλης γυναίκας, για να την προστατεύσει από έναν νέο πόνο. Η αλήθεια όμως δεν θα αργήσει να της παρουσιαστεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα θα ξεκινήσουν από τη στιγμή που η Ειρήνη, σίγουρη πως το παιδί της ζει και πως είναι θύμα του κυκλώματος για το εμπόριο βρεφών, αρχίζει να κάνει σχετική έρευνα μαζί με την Ελένη και τον Βασίλη.

Τα βήματά τους θα τους οδηγήσουν πίσω στο νοσοκομείο όπου η Μαριάννα, η μαία που την ξεγέννησε. της αποκαλύπτει πως δεν μπορεί να της δώσει παραπάνω πληροφορίες για το παιδί της. «Είμαι σε δύσκολη θέση, κυρία Πανοπούλου. Κινδυνεύω αν μιλήσω. Καλύτερα είναι να ζητήσετε απαντήσεις από τον άντρα σας», της λέει και τότε η Ειρήνη καταλαβαίνει ποιος κρύβεται από πίσω. Και αφού εκείνη τη μέρα μόνο δύο έγκυες υπήρχαν στο νοσοκομείο και το παιδί της Στέλλας ήταν αυτό που εξαρχής είχε πρόβλημα με την καρδιά του, όλοι συνειδητοποιούν πως το παιδί της Στέλλας, στην πραγματικότητα είναι το παιδί της Ειρήνης.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ