Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η συνέχεια της σειράς υπόσχεται συναρπαστικές εξελίξεις. Η Ειρήνη, αποφασισμένη να πάρει μια ριψοκίνδυνη απόφαση, κρατάει στα χέρια της ένα όπλο. Ο Παντελίδης, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τον Ιπποκράτη, αποφασίζει να τον κρύψει σε ένα παλιό εξοχικό του.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η Ειρήνη βάφει τα χέρια της με αίμα

Σχεδιάζει μαζί με τον Βασιλείου το μέλλον του Ιπποκράτη. Στο σπίτι, η Ειρήνη, ο Πέτρος και η Δήμητρα περιμένουν αγωνιωδώς νέα του Ορφέα, ενώ η Αστυνομία τους ενημερώνει ότι δεν έχει βρει τον Ιπποκράτη. Ο Στελής φεύγει για το δικαστήριο, αφήνοντας το όπλο του στην Ειρήνη. Η Βάσω ανακαλύπτει την αλήθεια για τη Θοδώρα και το εκμυστηρεύεται στη Λίνα. Ο Ορφέας, εκμεταλλευόμενος την απουσία του Ιπποκράτη από το εξοχικό του Παντελίδη, τηλεφωνεί στην Ειρήνη. Εκείνη συνειδητοποιεί ότι ο Ιπποκράτης σχεδιάζει να φύγει με τον Ορφέα στο εξωτερικό.

Απελπισμένη, παίρνει το όπλο του Στελή. Παράλληλα, οι άντρες του Παντελίδη αντιμετωπίζουν τον Ιπποκράτη, προσπαθώντας να τον εξοντώσουν. Η Στέλλα, αποφασισμένη να βοηθήσει την Ειρήνη να βρει το παιδί της, αναθέτει την υπόθεση στον Δημοσθένη. Οι εξελίξεις προμηνύουν εντάσεις και ανατροπές, κρατώντας το ενδιαφέρον των θεατών αμείωτο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ