Παγιδευμένοι – Η προφυλάκιση του Δημήτρη προκαλεί σοκ. Ο Δημήτρης μεταφέρεται στη φυλακή, ενώ η Αννα, αντιμέτωπη με την απόγνωση, αποφασίζει να στείλει μήνυμα στον Χατζή για βοήθεια. Αυτή η ενέργεια οδηγεί σε έντονη ένταση με τον Ανδρέα, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Αλέκος τους παραπλανάει.

Παγιδευμένοι – Το μυστικό του Ιάσωνα στο φως

Παρόλα αυτά, η Αννα αισθάνεται περιορισμένη στις επιλογές της. Ταυτόχρονα, ο Σπύρος συναντά έναν παλιό πληροφοριοδότη προκειμένου να ανακαλύψει περισσότερες πληροφορίες για τη σπείρα των αρχαιοκαπηλών. Στη φυλακή, ο Δημήτρης μοιράζεται το κελί του με έναν πρώην δικαστή, ο οποίος του αποκαλύπτει μια παλιά υπόθεση αρχαιοκαπηλίας. Καθώς ο χρόνος περνά, η Αννα και ο Χατζής ανακαλύπτουν ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν του Ιάσονα.

Η μητέρα του που πίστευαν ότι είχε πεθάνει είναι ζωντανή και ο Ιάσωνας ήταν ο άλλος του αδελφός που είχε αυτοκτονήσει πέφτοντας από μια πολυκατοικία και ο ίδιος έχει πάρει τη θέση του. Ο Αλέκος είχε εντολή να ερευνήσει τους λογαριασμούς του γιου του, και έτσι ανακαλύπτει ότι ένα μεγάλο ποσό μεταφέρθηκε σε μια κλινική. Ο Αλέκος πηγαίνει εκεί και ανακαλύπτει τη μητέρα του Ιάσωνα. Γνωρίζοντας πλέον την αλήθεια το τέλος του Ιάσωνα είναι κοντά.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ