Ο ΟΡΚΟΣ ΙΙ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ 18/10

«Ο όρκος», η δραματική σειρά σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου, που μας καθήλωσε στον πρώτο κύκλο επεισοδίων, επιστρέφει την Τετάρτη 18/10, στις 21:45, στην ΕΡΤ1 με καινούργια επεισό, γεμάτα περιπέτεια και αγωνία.

Ο Φίλιππος μπαίνει στο στόχαστρο και πίσω τα κάγκελα

O Φίλιππος Ραζής βρίσκεται αντις με μια νέα πραγματικότητα πίσω από τα κάγκελα, αντιλαμβανόμενος πως οι αγαπημένοι του άνθρωποι εξακολουθούν να βρίσκονται σε κίνδυνο. Σε μια προσπάθεια να προστατέψει, απομακρύνει από τη τη Μαριτίνα. Παράλληλα, ο Ραφαήλ βυθίζεται στον κόσμο των δικών του σκοτεινών δαιμόνων.

Μια θύελλα γεγονότων κάνει τον Φίλιππο Ραζή στόχο εμπορίου ανθρώπινων οργάνων. Παραμένοντας πιστός στο ιατρικό του καθήκον, αποφασίζει να αποκαλύψει την ταυτότητα των υπευθύνων και να τεθεί εμπόδιο στις εγκληματικές τους ενέργειες, ανεξαρτήτως του τιμήματος. Ωστόσο, πέφτει σε μια παγίδα που του στηθεί, καταδικάζοντας τον για τη δολοφονία του ήτα και οδηγώντας τον στη φυλακή. Από τις πρώτες ημέρες της κράτησής του, έρχεται με τη σκληρή πραγματικότητα της φυλακής.

Και ενώ έχει ήδη χάσει τα πάντα, γρήγορα ανακαλύπτει ότι το όνομά του έχει μπει σε έναν επικίνδυνο αγώνα, συνειδητοποιώντας ότι όσοι είναι κοντά του βρίσκονται σε κίνδυνο. Έτσι, όταν η Μαριτίνα προσπαθεί να τον επισκεφτεί για να μοιραστεί κάτι σημαντικό, την διώχνει πριν προλάβει να του μιλήσει.

Παράλληλα, πιεσμένος από τις προσωπικές του δυσκολίες, βρίσκεται σε ένα κατακόρυφης πτώσης και εκτοξεύει τον θυμό του στους συνεργάτες του. Η Θάλεια, αντιμετωπίζοντας τη δύσκολη κατάσταση του πατέρα της, βρίσκεται αν στην επαγγελματική της ζωή και τις προσωπικές της πεποιθήσεις, ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, η Εριέττα δέχεται την επιστροφή στη ζωή της ενός ατόμου που την επηρέασε στο παρελθόν, αλλά και στο νοσοκομείο. Η παρουσία του αλλάζει τις ισορροπίες, τώρα που όλο ακροβατούν σε τεντωμένο σκοινί.