Το προξενιό Ιουλίας: Μετά από την απροσδόκητη συνάντηση του Χρήστου με την Ιουλία, o ς επιστρέφει νευρικός στο αρχοντικό και τα βάζει με την Χάδω, η οποία συνεχίζει να τον επικρίνει για τον που διαχειρίζεται το ζήτημα του γιου του. Ταυτόχρονα, η Στάσα ζητά και πάλι τη βοήθεια του Στασινόπουλου για να εντοπίσει την αγνοούμενη κόρη της…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις της ς του «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Ο Στασινόπουλος, συνειδητοποιώντας ότι η υπόθεση της δολοφονίας του Σκούταρη βρίσκεται σε αδιέξοδο, συμβουλεύει τη Στάσα να αλλάξουν προσέγγιση. Την ίδια στιγμή, ο Στράτος, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες στον χειρισμό της κατάστασης και ανησυχώντας για την Κυριακούλα, δεν σταματά να πίνει.

Στον Τύρναβο, η Στεφανία προσπαθεί να ηρεμήσει τον αναστατωμένο Χρήστο, αλλά εκείνος αντιδρά ακόμη πιο έντονα, και η Χάδω αποφασίζει να μην παραμείνει αδρανής. Ζητά τη βοήθεια του Στασινόπουλου για να τον κλείσει σε μια κλινική, αλλά τελικά προκαλεί μια ακόμη πιο έντονη αντίδραση από τον ανιψιό της, που τώρα βρίσκεται εκτός ελέγχου.

Παράλληλα, η οικογένεια Σκούταρη επιστρέφει στην πόλη για το μνημόσυνο του Νικόλα, ενώ ο Ρήγας συνεχίζει να πιέζει τη μητέρα του να εκδικηθεί τους Ραζίνηδες. Ο Γρηγόρης, ωστόσο, εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να επικοινωνήσει με την Ιουλία, αγνοώντας τους κινδύνους, και της γράφει ένα γράμμα. Στη συνέχεια, πηγαίνει στο νεκροταφείο για να το παραδώσει, παρά τις αντιρρήσ της αδερφής του, που νέα αντιπαράθεση.

Το γράμμα καταλήγει στον Ζήση, ο οποίος αναλαμβάνει να το δώσει στην Ιουλία, καθώς στο μνημόσυνο υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν πρέπει να αντιληφθεί την παρουσία του Γρηγόρη. Όμως, δεν ξεφεύγει από τα μάτια της Φιλιώς, η οποία τον βλέπει να κρύβεται και τρέχει να τον βρει, για να πικραθεί για ακόμα μία φορά όταν εκείνος της γυρίζει την πλάτη του στον έρωτα της.

Το γράμμα, τελικά, φτάνει στα χέρια της Ιουλίας, που το ανοίγει αργά το βράδυ, ενώ βρίσκεται στο κρεβάτι της. Η μητέρα της και ο αδερφός της, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, έχουν ήδη να αδειάζουν το σπίτι τους στον Τύρναβο, όταν από ένα παιχνίδι της μοίρας, τα καλά θαμμένα μυστικά έρχονται στο φως και η αλήθεια που χώριζε τις δύο οικογένειες, Σκούταρη και Ραζίνη αποκαλύπτεται.