Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη σειρά «Η μάγισσα» με τις αποκαλύψεις που έρχονται για τον Τζανή να τον οδηγούν εκτός πύργου.

Η σειρά του ΑΝΤ1 σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση και υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες στη συνέχεια καθώς και η Θεοφανώ μαθαίνει περισσότερα για την καταγωγή της.

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος διώχνει τον Τζανή

Η Κερασίνα αποκαλύπτει σε όλους ότι η Μεταξία και ο Τζανής διατηρούν παράνομο δεσμό και ο πύργος των Λασκαραίων σείεται από τα θεμέλια.

Η Δαμιανή τρέμει για τη ζωή του γιου της καθώς φοβάται πως η τιμωρία του θα είναι πολύ αυστηρή. Όσο κι αν το παράνομο ζευγάρι αρνείται τις κατηγορίες που δέχεται τα δεδο είναι κατά τους. Το χαριστικό έρχεται μάλι από τον Αντρέι ο οποίος επιβεβαιώνει τα λόγια της Κερασίνας και μάλιστα επαναφέρει στο το φόνο του βρέφους.

Ο Αντρέι και ο Κανέλλος ανακρίνουν τον Τζανή για το του βρέφους. Όσα ακούν όμως τους αφήνουν εμβρόντητους. Οι Λασκαραίοι είναι στα όριά τους.

Όλοι περι τον Μάρκο και την απόφασή του. Ο Μάρκος παίρνει πράγματι μια σκληρή απόφαση για τον Τζανή. Δίνει εντολή να τον πετάξουν έξω από τον πύργο και να μείνει στους δρόμους. Η Δαμιανή θα κάνει τα για να τους αλλάξει γνώμη.

Διαβάστε επίσης:

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Θεοφανώ ακολουθεί την Άννα στο σπίτι που δολοφονήθηκαν οι γονείς της

Survivor αποχώρηση 31/1: Αυτός φεύγει από το παιχνίδι – Μαχητής ο Τζέημς;

Κατερίνα Καινούργιου εναντίον ΣΚΑΪ για την «άδεια καρέκλα» της Φαίης Σκορδά!Source link