Ο Φραγκιαδάκης είναι ευχαριστημένος που η υπόθεση να στο τέλος της

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Όταν ο Μαθιός απελευθερωθεί από το κρατητήριο, ο Γιάννος θα πυροβολήσει από απόση, αλλά η Ντίνα θα μπει εμπρός του και θα δεχθεί τη σφαίρα σ πλάτη.

Η Βασιλική και η Καλλιόπη θα σοκαριστούν μόλις μάθουν α την επίθεση, αλλά θα εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους προς τη Ντίνα για τον θαρραλέο της πράξη.

Μετά από αυτά, η Βασιλική θα γνωρίζει πώς να δράσει για να διασφαλίσει την ασφάλεια της οικογένειάς της από την αστυνομία. Θα αποκαλύψει στον Αντώνη ότι ήταν παρούσα ά τη διάρκεια της αντιθεσης με τον Λάζαρο, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του στο κρησφύγετο.

Ο Φραγκιαδάκης, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, είναι ευχαριστημένος που η υπόθεση φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της, αλλά η απροσδόκητη επίσκεψη του Χρήστου Γιακωβάκη και της Στέλλας στο γραφείο του θα δημιουργήσει ένταση.

Ανάμεσα στους άνδς θα προκύψει σύγκρουση, καθώς ο νέος εισαγγελέας της Κρήτης θα κατηγορήσει αυτόν και την ομάδα του για πλήρη αδράνεια.

Όλα αυτά ενώ η Αργυρώ έχει μεταβεί στην Αθήνα, στο σπίτι της ξαδέλφης της, προκειμένου να ηρεμήσει και να λάβει αποφάσεις, αφήνοντας πίσω της τον Αστέρη μόνο.