Survivor διαρροή spoiler 17-2: Στατιστικά! Ταυρίνα στα κόκκινα η Καρολίνα, αλλά… καθάρισε ο Νίκος Μπάρτζης! – Έλεος ρε Ανθή!

Survivor διαρροή spoiler 17/2: Όλα τα νούμερα και τα στατιστικά των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης. Αναλυτικά το πώς διαμορφώθηκαν οι αριθμοί!

Survivor διαρροή spoiler 17/2

Survivor διαρροή spoiler 17/2: Μεγάλη υπόθεση να ξέρεις τι γίνεται και τι σου γίνεται στο Survivor. Το Sportime προέβλεψε μια μπλε νίκη κι αυτή ήρθε. Το παιχνίδια ήταν αρκετά διασκεδαστικό, είχε μεγάλο ενδιαφέρον.

Όταν χάνεις βέβαια πόντους σαν αυτόν που έχασε η Σοφία από την Ελευθερία Ελευθερίου και χάνεις με κατεβασμένα χέρια, όπως η Ανθή, λογικό είναι στο τέλος να… κλαις. Η Σαλαγκουδη ήταν πάλι εκτός τόπου και χρόνου. Διότι οι κόκκινοι το είχαν το ματσάκι, αλλά δεν το κέρδισαν. Για μία ακόμα φορά η τηλεθέαση έκανε τα δικά της… κόκκινα.

Παρότι η Καρολίνα Καλύβα έκανε ότι μπορούσε. Με δύο σημαντικές και κρίσιμες νίκες. Σημαντικές επιτυχίες είχαν όμως και ο Τζέημς που παραμένει πρώτος, αλλά κυρίως ο Νίκος Μπάρτζης στο φινάλε. Δεν κέρδισε όποιον κι όποιον. Τον Ηλία Μπόγδανο κέρδισε, που είχε μόνο νίκες ως εκείνο το σημείο. Δυστυχώς όλα αυτά σε μία μέρα που τα καιρικά φαινόμενα έφεραν πάλι καταστροφές και απώλειες συνανθρώπων μας και δεν ακούγεται ούτε μια συγγνώμη.

Ο φοβερός πόντος από την Καρολίνα

Ο τελευταίος πόντος από τον Νίκο

Πάμε να δούμε όμως το κείμενο του Γιώργου Πρίτσου και τους πίνακες με τα στατιστικά του.

Στατιστικά Survivor 16/2/2021

Είπαμε ότι η Κόκκινη ομάδα έχει δυναμώσει πάρα πολύ αλλά η 2η ασυλία βάφτηκε μπλε στο παιχνίδι επιβίωσης, που βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και διαβάζετε το πιο ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μόνο μέσα από το Sportime.

Πάμε να δούμε το ταμπλό του αγώνα

Survivor διαρροή spoiler 17-2: Στατιστικά! Ταυρίνα στα κόκκινα η Καρολίνα, αλλά… καθάρισε ο Νίκος Μπάρτζης! – Έλεος ρε Ανθή!
Τι μας άρεσε: Παρόλο που η μπλε ομάδα έπαιζε συνεχώς, όλοι οι παίκτες παίξανε τουλάχιστον 2 αγώνες και μερικοί 3 αγώνες, βγήκε αλώβητη και κέρδισε με 10-8 το παιχνίδι.
Τι δεν μας άρεσε: Για άλλη μια φορά, η κόκκινη ομάδα δεν έκανε σωστά ματσαρίσματα και το πλήρωσε με ήττα κάτι που τους στέρησε να φάνε.

Πάμε να δούμε και το συνολικό αγωνιστικό ταμπλό

Survivor διαρροή spoiler 17-2: Στατιστικά! Ταυρίνα στα κόκκινα η Καρολίνα, αλλά… καθάρισε ο Νίκος Μπάρτζης! – Έλεος ρε Ανθή!
Αυτό που μου έκανε έκπληξη, είναι ότι ο πίνακας για 1η φορά δεν άλλαξε κανένας θέση στην κατάταξη!! Σαν να μην έγινε το παιχνίδι. Έχουμε πει ότι το παιχνίδι έχει πολύ δρόμο, ακόμα και με τις πληροφορίες που έχουμε για «μπάσιμο» νέων παικτών στο Survivor θα αλλάξουν τις ισορροπίες αρκετά.