Μετά το σάλο που ξέσπασε με τις αποκαλύψεις ότι σε ένα μόνο από τα πάρτι που διοργσε γνωστό beach bar της , τουλάχιστον 100 άτομα νόσησαν από κορονοϊό, οι υπεύθυνοί του αποφάσισαν να αναστείλουν τις εκ τους.

Οι αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, αλλά και τις τοπικές αρχές του δήμου Αλίμου, στα διοικητικά όρια του οποίου βρίσκεται το beach bar – club, να ζητούν από τους αρμόδιους φορείς να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, ήρθε η απόφαση της επιχείρησης να μετατοπίσει για μετά τις 14 Ιουλίου τα πάρτι που ήταν προγραμματισμένα για τις επόμενες .

Το πάρτι που έγινε το τελευταίο Σάββατο του Ιουνίου στο συγκεκριμένο κατάστημα και διοργανώθηκε από παιδιά από όλα τα λύκεια της πόλης του Αλίμου, είχε σαν αποτέλεσμα όπως αποκάλυψε στο newsit.gr ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης να προσβληθούν από τον ιό τουλάχιστον 100 άτομα, εκ των οποίων τα περισσότερα ηλικίας 17 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στα social media κι όχι οι μαθητές των λυκείων τόσο της πόλης του Αλίμου αλλά και άλλων περιοχών συνωστίστηκαν, πολλοί από αυτούς άρχισαν να χορεύουν ρυθμούς της ς και να έρχονται κοντά ο ένας στον άλλο. Το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το πάρτι να εξελιχθεί σε μια υγειονομική βόμβα.

Τα σχόλια όμως στα social media που είδαν το φως της δημοσιότητας από το πάρτι της 26ης Ιουνίου στο οποίο συμμετείχαν μαθητές λυκείων δεν είναι τα μόνα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο ακόμα και στις κριτικές αξιολόγησης των πελατών στην google όπου εμφανίζεται το συγκεκριμένο κατάστημα, μόνο κολακευτικές δεν είναι. Κι από εκεί δεν έλειπαν οι καταγγελίες για εστία μετάδοσης του ιού. “Μακάρι να μπορούσα να βάλω μηδέν αστέρια. Αυτό το κλαμπ είναι κυριολεκτικά εστία κορονοϊού κι έχουν κολλήσει πάρα πολλά άτομα. Πρέπει να κλείσει επειγόντως”, αναφέρει άτομο το οποίο επισκέφτηκε το χώρο, ενώ κάποιος άλλος τονίζει: “Μια φορά πήγαμε και κολλήσαμε όλοι κορονοϊό. Δεν τηρείται κανένα μέτρο. Είχαμε κλεισει τραπέζι για οκτώ άτομα και μας έδωσαν μια τρύπα”.

Οι άσχημες εμπειρίες των πελατών όμως συνεχίζονται καθώς δύο ακόμα αναφέρουν μετά της επίσκεψη τους στο beach bar ότι υπάρχουν ελλειπή μέτρα ασφαλείας “Μια χαρά η εμπειρία. Τώρα έχω κορονοιό”, λέει ο ένας ενώ ο άλλος συμπληρώνει: “Προσοχή κρούσματα Covid πολλά. Μην πάτε….”

Έτσι πριν λίγη ώρα οι υπεύθυνοι του καταστήματος εξέδωσαν ανακοίνωση την οποί ανήρτησαν και στην σελίδα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην οποία αναφέρουν τα εξής: “Λόγω έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας με Απόφαση Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 41332 και σεβόμενοι την Δημόσια Υγεία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αναβάλλονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μέχρι και τις 14.07.2021

Τo event με…. ( αναφέρονται τα ονόματα των dj μεταφέρεται για το Σάββατο 17.07.2021 & το event με …. (αναφέρεται όνομα dj) θα πραγματοποιηθεί πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Σχετικά με τα σας –>

Όλοι όσοι έχετε ήδη εισιτήριο, μπορείτε να κρατήσετε το εισιτήριο που ήδη έχετε και να το χρησιμοποιήσετε στο event.

Για όλους εσάς, που δεν θα ήθελαν να παρευρεθούν, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή των χρήματων σας από το…( αναφέρει σελίδα διαδικτύου όπου κλείνονται εισιτήρια). Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία”.