Περιμένουμε με ανυπομονησία επιστροφή της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1, “Η Μάγισσα” το 2024, καθώς τα εσόδια υπόσχονται σπουδαίες εξελίξεις, γεμάτες μυστήρια, ανατροπές και εγκλήματα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Δαμιανή σχεδιάζει να απομακρύνει τη Θεοφανώ από τον πύργο και για τον λόγο αυτό, τον Μιχαήλ ά του δικού του γιου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ένα μεγάλο καυγά μεταξύ πατέρα και γιου και τη διάσπαση του πύργου σε δύο αντίπαλες ομάδες.

Η κατάσταση θα χειροτερέψει όταν αποκαλυφθεί ότι η Θεοφανώ και ο ς είναι αδέρφια, σύμφωνα με το TiviΣίριαλ. Σε μια αναδρομή στο παλθόν, οι τηλεθεατές θα δουν πώς η Κυπριανή έψαχνε την Αναχίτ και όταν την βρήκε και έμαθε ότι ήταν έγκυος από τον σύζυγό της, την κάψε.

Την ίδια στιγμή, ο Τζανής θα πάρει την απόφαση να κινηθεί εναντίων του δικού του αδερφού και να παραδώσει τη Θεοφανώ στους εχθρούς του, με απότερο σκοπό την παραίτηση του Μάρκου από την εξουσία.

Ωστόσο, ο Αντρέι θα είναι αυτός που θα σπαθήσει να προστατεύσει τη Θεοφανώ από την οργή των κατοίκων και ειδικά των Τριβολέων που πιστεύουν ότι είναι “μάγισσα”.

Στα νέα επεισόδια του 2024, το κοινό θα αντιμετωπίσει την αναπάντεχη ότι ο Αντρέι είναι ο γιος του Τζανέτου Λάσκαρη και κατά συνέπεια, είναι ο νόμιμος διάδοχος της οικογένειας. Και αυτό ενδέχεται να δημιουργήσει μεγάλες ταραχές.