Τίτλοι τέλους για τον «Σιωπηλό Δρόμο», με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που θα μεταδοθεί την  Κυριακή 4 Ιουλίου στις 21:00 στο MEGA. 

Το δυνατό σενάριο με την υπογραφή του κορυφαίου συγγραφικού διδύμου Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη, η κινηματογραφική αισθητική του σκηνοθέτη Βαρδή Μαρινάκη και οι εξαιρετικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών, κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό και απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές.

Η δραματική σειρά μυστηρίου που καθήλωσε τους τηλεθεατές ρίχνει αυλαία, με τον κάθε ήρωα να βρίσκει τη δική του αλήθεια στο τέλος του δρόμου.

Όσα θα δούμε την Κυριακή 4 Ιουλίου στις 21:00, στο τελευταίο επεισόδιο:

Σιωπηλός δρόμος τελευταίο επεισόδιο

«Ανθρωποκυνηγητό»

Η Αθηνά ανησυχεί για τον Πέτρο, και ενώ αρχίζει να αμφιβάλλει για την απόφασή της να παραδώσει τα χρήματα στον Βασίλη, ένα αναπάντεχο γεγονός θα κλονίσει συθέμελα την οικογένεια Καρούζου. Ο Μιχάλης βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ομολογία, ενώ στο κρησφύγετο οι απαγωγείς περιμένουν τον ενορχηστρωτή να σημάνει το τέλος. 

Μέσα σε ένα κύμα αποκαλύψεων και τραγικών γεγονότων, η αστυνομία θα φτάσει στην ταυτοποίηση του ενορχηστρωτή. Η σύλληψή του είναι θέμα ωρών, εκείνος όμως δεν είναι έτοιμος να τα παρατήσει.