Βασιλική και Καλλιόπη συμμαχούν για να σκοτώσουν τον Λάζαρο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια τ σειράς Σασμός

Η Θοδώρα, βασανισμένη από τις ενοχές για τις πράξεις που είχε κάνει και οδήγησαν τον Πέτρο στον θάνατο, βρίσκεται σε ένα βαθύ αδιέξοδο. Έχοντας χάσει το δεύτερο της παιδί, πιστεύει ότι είναι αραμένη και ότι μόνο κακό θα κάνει στον Γιώργο και σ που θέλουν να δημιουργήσουν.

Με βαριά καρδιά, απασίζει να χωρίσει από τον Γιώργο, και αυτή η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη. Ταυτόχρονα, η Μαρίνα μαθαίνει την αλήθεια για τον θάνατο του Πετρή και αρνείται να την συγχωρέσει για τις πράξεις του.

Στο μεταξύ, ο ς απορρίπτει τις προσπάθειες του Μαθιού και της Βασιλικής να τον προσεγγίσουν για να τους συγχωρέσει για τα ψέματά τους και κλείνεται ολοένα και περισσότερο στον εαυτό του.

Κάποια στιγμή, μετά από μια σκεψη του Νικηφόρου στο όνειρό της, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι δεν πρέπει να πιέσει τον Μαθιό να εκδικηθεί τον Λάζαρο, αλλά να αναλάβει η ίδια. Λυτρώνει λοιπόν τον Μαθιό από την επιθυμία για εκδίκηση και βρίσκει σύμμαχο στην Καλλιόπη.

Παράλληλα, το σχέδιο της Εύας , με τον Παύλο να μαθαίνει την αλήθεια για τον θάνατο του ανή. Αντί όμως εκείνος να αντιδράσει, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, δικαιολογεί τον Μαθιό, καθώς έγινε προκειμένου να προστατέψει την αγαπημένη του από την βία του πρώην συζύγου της.