Σασμός – Τα αποτελέσματα του τεστ ανέδειξαν απόλυτη συμβατότητα μεταξύ των ιχνών που βρέθηκαν στο κρησφύγετο του Λάζαρου και εκείνων της Βασιλικής Σταματάκη. Με λύπη του, κατανοεί πως αφενός ο Αντώνης τον παραπλάνησε και αφετέρου, η Βασιλική είναι η δολοφόνος του Λάζαρου Μουντάκη.

Σασμός – Κυρία Σταματάκη συλλαμβάνεστε

Έτσι, αποφασίζει να καλέσει τον Γιώργο και να του δηλώσει: “Αστυνόμε, αύριο το πρωί θα περάσω να πάμε μαζί στην Ανω Ποριά.” “Να πάμε γιατί;”, αναρωτιέται ο Γιώργος, ενώ ο Χρήστος εξηγεί πως θα μάθουν όλα όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, ενώ επιθυμεί να είναι παρόντες και η Ντίνα με τον Μύρωνα. Κανείς από τους τρεις δεν καταλαβαίνει τον λόγο που τους συγκεντρώνει όλους μαζί στο χωριό. Ούτε καν όταν βρίσκονται όλοι μπροστά από το σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής.

“Καλημέρα, κυρία Σταματάκη. Πρέπει να μας ακολουθήσετε στο τμήμα,” της λέει αποφασιστικά ο Χρήστος, αλλά εκείνη δε δείχνει πρόθυμη να τον ακολουθήσει. Ωστόσο, ο εισαγγελέας δεν δείχνει επιεικής. “Σας παρακαλώ, πάρτε τα πράγματά σας και ακολουθήστε μας,” επιμένει και τότε επεμβαίνει ο Μαθιός. “Δε θα φύγει κανείς αν δε μας πείτε τι συμβαίνει.” Τότε ο Χρήστος αποκαλύπτει: “Με αναγκάζετε να σας συλλάβω, κυρία Σταματάκη, για τον φόνο του Λάζαρου Μουντάκη.” Ο Μαθιός και η Βασιλική σοκάρονται και υποτάσσονται στις εντολές του Χρήστου. Τα άσχημα νέα συγκλονίζουν το χωριό και τα νέα διαδίδονται γρήγορα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ