Όταν η Βασιλική ακούει την Θοδώρα να τ περιγράφει πώς οι ενέργειές της οδήγησαν στην τραγική κατάληξη του Πέτρου, προκαλώντας την σύγκρουση μεταξύ του Αστέρη και του Μαθιού στη Σασμός“, μένει σοκαρισμένη. Παρά την , αντιλαμβάνεται την ειλικρινή μετάνοια της Θοδώρας και το βαρύ τίμημα που έχει ήδη πληρώσει για τις πράξεις της.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Παρά τις πρόσφατες αποκαλύψεις, η Βασιλική διατηρεί την πρότασή της προς τη Θοδώρα να γίνει η νονά του που θα αποκτήσει με τον Μαθιό, μια απόφαση που συγκινεί την τελευταία.

Η Βασιλική ενημερώνει τον Αστέρη για την απόφασή της, όπως αναφέρεται στο περιοδικό 7ΜΕΡΕΣ TV, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση μεταξύ της δικής του ς και των Βρουλάκηδων.

Από την άλλη πλευρά, η Αργυρώ και η Μαρίνα συνειδητοποιούν ότι πρέπει να βρουν έναν τρόπο να ξεπεράσουν τις διαφορές και να συμφιλιωθούν με τη Θοδώρα. Ωστόσο, για τη Βασιλική, η συμφιλίωση με την Αργυρώ φαίνεται πιο περίπλοκη, καθώς η Βασιλική αισθάνεται αδικημένη και δεν δείχνει διάθεση να υποχωρήσει.

Παρά τις προσπάθειες του Μαθιού και του Αστέρη να επανασυνδέσουν τις γυναίκες, νέος μυστηριώδης μασκόρος προκαλεί νέα αναστάτωση με το πιο πρόσφατο μήνυμά του.