Σασμός επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, καθώς ο Βαγγέλης σώζει τον Παύλο. Όλα ξεκινούν όταν ένα γκρουπ με 11 Ρώσσους επισκέπτεται το οινοποιείο του Παύλου για ξενάγηση. Μετά από την επίσκεψη, πηγαίνουν στο μαγαζί του Παντελή για φαγητό.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Τελειώνουν τον Παύλο με μια βόμβα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκεί η Τζένη, μετρώντας τους επισκέπτες, παρατηρεί πως λείπει ένας. Ο Παύλος διορθώνει την κατάσταση, λέγοντάς της ότι είχε γίνει συμφωνία για 10 επισκέπτες. Ο Βαγγέλης, ακούγοντας τη συνομιλία τους και έχοντας νωρίτερα παρατηρήσει τις περίεργες κινήσεις ενός Ρώσου, επιστρέφει στο χώρο της ξενάγησης με τον Τάσο. Ψάχνουν για κάτι ύποπτο. “Κάτι μου λέει πως εκείνος ο τύπος μόνο για την ξενάγηση δεν ήρθε. Φύλαγε τα ρούχα σου”, του λέει ο Τάσος, και λίγο αργότερα το μάτι του Βαγγέλη συλλαμβάνει το ηλεκτρονικό χρονόμετρο της βόμβας που φωτίζει.

Βαγγέλης και Τάσος κατευθύνονται στο σημείο και βλέπουν τη βόμβα που δείχνει 1 ώρα και 50 περίπου λεπτά. “Χριστός και Παναγία τι είναι αυτό;”, θα πει ο Βαγγέλης τρομαγμένος, και με τη βοήθεια της αστυνομίας που τρέχει στο σημείο, καταφέρνουν να την αφαιρέσουν από το χώρο και να την απενεργοποιήσουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτοί θα χαρούν για την ανακάλυψή τους. Ωστόσο, ο Μανούσος και ο Γιάννος θα είναι τουλάχιστον απογοητευμένοι που το σχέδιό τους πέφτει στο κενό.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ