Σασμός επόμενα επεισόδια – Η τραγωδία φτάνει στο αποκορύφωμά της στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς ο Μαθιός πέφτει νεκρός απο μια σφαίρα, αφήνοντας πίσω του τη Βασιλική, την Καλλιόπη και τον Αστέρη σε ανείπωτη θλίψη.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ο Μαθιός σβήνει ακαριαία

Αποφασισμένος να εκπληρώσει την υπόσχεσή του προς τη Μαρίνα, ο Μαθιός αποφασίζει να παραδοθεί για τον φόνο του Στεφανή, γνωρίζοντας πως αυτή η κίνηση θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του. Παρ ‘όλα αυτά παίρνει το ρίσκο, Τα μέλη της οικογένειάς του στέκονται αλληλέγγυα δίπλα του, απαιτώντας συνεχή παρακολούθηση από την αστυνομία, αντιλαμβανόμενα τον κίνδυνο των αντίποινων στην απόφασή του. Ο Μαθιός, φυλάσσεται νυχθημερόν, δίνοντας την ομολογία του με αποτέλεσμα να σοκαριστεί ο κόσμος.

Μετά από λίγες ημέρες, κατά τη μεταφορά του, οι Μουντάκηδες οργανώνουν επίθεση για εκδίκηση. Ένας εξ’ αυτών πλησιάζει τον Μαθιό και πυροβολεί, αφήνοντας τον αιμόφυρτο στο έδαφος. Έτσι, ο Μαθιός υποκύπτει στα θανατηφόρο πυρά και η τραγική συνέχεια του Σασμού αποκαλύπτεται. Η Καλλιόπη, η Βασιλική και ο Αστέρης αδυνατούν να δεχτούν την πραγματικότητα, ενώ ολόκληρη η Άνω Ποριά συγκλονίζεται από το γεγονός.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ