Σασμός επόμενα επεισόδια – Η Γιαγιά Ειρήνη αδειάζει τον Αντώνη, προδίδοντάς τον για να σώσει τον Αντρέα. Αποφασισμένη να προστατεύσει τον εγγονό της, αναλαμβάνει δράση.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Η γιαγιά Ειρήνη αδειάζει τον Αντώνη

Ο Αντώνης αντιμετωπίζει την πρόκληση του Αντρέα, ενώ η αστυνομία τον καταδιώκει. Έχοντας την πίστη του στη Γιαγιά Ειρήνη, της ζητά να τον βοηθήσει να τον παγιδεύσει. Ζητάει να παριστάνει την άρρωστη για να προκαλέσει την προσοχή του Αντρέα και να τον εντοπίσει μέσω του κινητού της. Η Γιαγιά Ειρήνη, παρόλο που συμφωνεί να βοηθήσει, έχει διαφορετικά σχέδια. Καλεί τον Τηλέμαχο και μαζί οργανώνουν ένα σχέδιο για να προειδοποιήσουν τον Αντρέα και να τον απομακρύνουν από τον κίνδυνο. Προδίδοντας την εμπιστοσύνη του Αντώνη, σχεδιάζει να τον παγιδεύσει.

Ο Αντώνης αδυνατεί να φανταστεί την προδοσία από τη Γιαγιά Ειρήνη. Στην πραγματικότητα, εκείνη όχι μόνο τον προδίδει, αλλά καταστρώνει και ένα δόλιο σχέδιο εναντίον του. Η εξέλιξη αυτή αφήνει τον Αντώνη σε θέση ανασφάλειας και απογοήτευσης, καθώς αντιλαμβάνεται την πραγματική φύση των ανθρώπων γύρω του. Η επόμενη κίνησή του είναι αβέβαιη, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσει τόσο τον νόμο όσο και τις προδοσίες από τους πιο αγαπημένους του ανθρώπους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ