Σασμός επόμενα επεισόδια – Θοδώρα και Γιώργος ενώθηκαν με πολιτικό γάμο με σκοπό να υιοθετήσουν το μωρό που εντοπίστηκε έξω από την πόρτα του Παππά. Αν και αρχικά σχεδίαζαν να δώσουν στο μωρό μια σταθερή οικογένεια, σύντομα συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τον έναν τον άλλον.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Γιώργο μου, νομίζω ότι είμαι έγκυος

Ο έρωτάς τους ενισχύεται, και αυτό γίνεται εμφανές όταν η Θοδώρα λαμβάνει τηλεφώνημα από την υπηρεσία Πρόνοιας, ενημερώνοντάς την ότι υπάρχει πρόβλημα με τη διαδικασία υιοθεσίας. Μετά την ενημέρωση αυτή, η Θοδώρα ενημερώνει τον Γιώργο, ο οποίος αναλαμβάνει να επικοινωνήσει με την υπηρεσία για να εξακριβώσει το πρόβλημα. Όταν της εξηγεί αργότερα ότι οι πραγματικοί γονείς του μωρού εμφανίστηκαν και θέλουν το παιδί πίσω, η ανησυχία της Θοδώρας αυξάνεται.

«Δεν μπορώ να φανταστώ να χάσω αυτό το μωρό. Είναι σαν το τρίτο μου παιδί», αντιδρά αγχωμένη στον Γιώργο. «Αν το παράτησαν μία φορά, θα μπορούσαν να το κάνουν ξανά. Δεν είναι ασφαλές μαζί τους», υπογραμμίζει πεισματικά. Αποφασισμένη να προστατεύσει το μωρό, η Θοδώρα και η φίλη της Στέλλα αποφασίζουν να πάρουν νομικά μέτρα για να αποδείξουν ότι οι βιολογικοί γονείς δεν είναι σε θέση να το φροντίσουν. Καθώς αναλαμβάνουν αυτήν την προσπάθεια, η Θοδώρα αντιμετωπίζει αυξημένη ένταση και άγχος, αλλά αρνείται αρχικά να το παραδεχτεί.

Σύντομα όμως, καθώς τρώνε με τον Γιώργο, η Θοδώρα αισθάνεται να αναγούλα, ώστε να τρέξει στην τουαλέτα. Ακολουθώντας την ανήσυχος, ο Γιώργος αντιλαμβάνεται την αλλαγή στην κατάστασή της. «Είσαι καλά, Θοδώρα; Σου έκανε κακό το φαγητό;», τη ρωτά αγχωμένος. Απαντώντας με δισταγμό, η Θοδώρα αποκαλύπτει την έκπληξη: «Δεν είναι το φαγητό. Νομίζω πως είμαι έγκυος». Ο Γιώργος, συγκινημένος, αντιδρά με χαρά, αγκαλιάζοντας την Θοδώρα.

Ευχαριστήσει την καλή του μοίρα που θα του έχει δώσει μία ακόμη ευκαιρία να γίνει πατέρας. Αφού σιγουρευτούν για το θετικό αποτέλεσμα, στη συνέχεια θα ανακοινώσουν τα ευχάριστα, ενώ παράλληλα θα αρχίσουν τις προετοιμασίες για τον θρησκευτικό τους γάμο με κουμπάρο τον Αντώνη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ