Σασμός επόμενα επεισόδια – Στις 4 Ιουλίου, η αγαπημένη σειρά του ALPHA θα κυκλοφορήσει το μεγάλο της φινάλε, αναμένοντας οι θεατές με αγωνία τον αποκλειστικό καυγά μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων. Παρόλο που η πλοκή έχει κουράσει τους θεατές, όλοι αναμένουν την τελική στιγμή.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Αυτό είναι το τέλος της Ειρήνης

Οι δημιουργοί της σειράς, με επικεφαλής τη σεναριογράφο Εμμανουέλα Αλεξίου και την ομάδα της, προσπαθούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον των θεατών και να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης. Αν και η σειρά έχει δέσει κόμπο στα μυστήρια της Ανω Ποριάς, η γιαγιά Ειρήνη έχει αντιμετωπίσει πολλές κατηγορίες για κρυμμένα μυστικά. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως εκείνη προσπαθούσε απλά να προστατέψει τους αγαπημένους της και να τιμήσει τη μνήμη των νεκρών.

Παρόλες τις ευχές της για απαλλαγή από το βάρος των μυστικών, η γιαγιά, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πρόκειται να πεθάνει λίγο πριν το τέλος της σειράς, βυθίζοντας το χωριό στο πένθος. Έτσι, αναμένεται ένα ανατρεπτικό φινάλε που θα αφήσει τους θεατές με ανάμεικτα συναισθήματα. Αυτό που μένει να δούμε είναι πώς θα εξελιχθεί η ιστορία της Ανω Ποριάς και ποια θα είναι η τελική της κληρονομιά στο κοινό που την παρακολουθεί με προσοχή και πώς θα αντιδράσει ο καθένας στις αποκαλύψεις που θα έρθουν στο φως.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ