Σασμός επόμενα επεισόδια – Η συνέχεια της σειράς καταγράφει την ανατριχιαστική εξέλιξη του Χρήστου Γιακωβάκη, ο οποίος, μετά τις απειλές που δέχεται, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την μαφία να του επιτίθεται και θα μεταφερθεί τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Σασμός επεισόδια – Τον χτυπούν με λοστό και τον αφήνουν σέκο

Οι απειλητικές και ανησυχητικές ενέργειες δεν σταματούν εκεί, καθώς ο ίδιος και η Στέλλα λαμβάνουν διαρκώς μηνύματα που απειλούν την ασφάλειά τους. Ο εισαγγελέας ζητά από τον Γιώργο να λάβει μέτρα για την προστασία της Στέλλας, ενώ ταυτόχρονα ο Χρήστος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια διάρρηξη στο σπίτι του. Οι αντίπαλοι φαίνεται να επιτυγχάνουν τους σκοπούς τους, καθώς ο Χρήστος, για να προστατεύσει τη Στέλλα, είναι αναγκασμένος να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Ο Χρήστος ενημερώνει τον Αντώνη ότι σκοπεύει να αποχωρήσει από την Κρήτη, αλλά πριν προλάβει να το κάνει, γίνεται θύμα μιας θανάσιμης ενέδρας στο σπίτι του.

Χτυπημένος με ένα λοστό, ο Γιακωβάκης χάνει τις αισθήσεις του, αλλά καταφέρνει να ζητήσει βοήθεια και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο Αντώνης αντιλαμβάνεται την επιτακτική ανάγκη να εντοπίσει τους υπεύθυνους για τις επιθέσεις, καθώς η ζωή του Χρήστου εξακολουθεί να απειλείται. Εντείνονται τα μέτρα ασφαλείας με τη φύλαξή του από αστυνομικούς μέσα στο νοσοκομείο, ενώ η Στέλλα παραμένει στο πλευρό του ρισκάροντας ακόμη και την ζωή της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ