Σασμός επεισόδια – Ο Μαθιός δίνει τελεσίγραφο στη Σάντρα, απειλώντας την να απομακρυνθεί από τον Αστέρη όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η Κατερίνα παρεξηγεί μία συζήτηση ανάμεσα στη Σάντρα και τον Βαγγέλη, μεταδίδοντας την ανησυχία της στον παπά Μιχάλη.

Σασμός επεισόδια – Στριμώχνει την Σάντρα

Η γιατρός σχεδιάζει να ανοίξει ιατρείο στο σπίτι του Παύλου. Από την πλευρά του, ο Μαθιός παρακολουθεί τις κινήσεις της και το ύπουλο σχέδιό της να κατακτήσει τον Αστέρη, απειλώντας την: “Μείνε μακριά από τον αδερφό μου. Αυτή είναι προειδοποίηση”. Αυτή η κίνηση θα εξοργίσει τη Σάντρα, ενώ παράλληλα οι κάτοικοι της Άνω Ποριάς ενημερώνονται για το νέο κακό που χτύπησε έναν από τους δικούς τους, τη Στέλλα που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης. Παράλληλα, ο Τόλης προβληματισμένος μοιράζεται τα εσώψυχά του με τον Αστέρη για τη σχέση του με τη Λεμονιά.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται ο Μαθιός και η Βασιλική, καθώς η Εύα έχει αποκαλύψει στον Χρήστο ότι ο Αντώνης αλλοίωσε το DNA που βρέθηκε στο πτώμα του Λάζαρου. Ο κίνδυνος να χάσει τη Στέλλα οδηγεί τον Χρήστο να της εξομολογηθεί τον έρωτά του. Η Στέλλα ανταποκρίνεται στα συναισθήματά του, ομολογώντας την έλξη της γι’ αυτόν, αλλά συμφωνούν και οι δύο ότι δεν πρέπει να βιαστούν και να «το πάνε αργά». Στο μεταξύ, ο ανήσυχος Τόλης συστήνει τη Λεμονιά στην καπετάνισσα, προκειμένου το έμπειρο μάτι της να την τσεκάρει, ώστε να καταλάβει τι άνθρωπος είναι.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ