Σασμός επεισόδια – Στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ALPHA, η Μαρίνα και ο Αντώνης θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τη σχέση τους. Μια ξαφνική απώλεια μνήμης θα συμβεί στη Μαρίνα, η οποία θα την οδηγήσει σε μια ανησυχητική κατάσταση.

Σασμός επεισόδια – Μαύρες μέρες για Αντώνη – Μαρίνα

Αποφασισμένοι να ξεφύγουν από τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν, η Μαρίνα και ο Αντώνης αποφασίζουν να περάσουν λίγο χρόνο μακριά από όλα. Ωστόσο, μια απλή βόλτα στη θάλασσα εξελίσσεται σε σκηνή αγωνίας για τον Αντώνη, καθώς η Μαρίνα εξαφανίζεται χωρίς ίχνος. Ο Αντώνης βλέποντας ότι δεν γυρνάει στο ξενοδοχείο, αρχίζει να ανησυχεί για τη Μαρίνα φοβούμενος ότι κάτι κακό μπορεί να της έχει συμβεί. Ο Αντώνης, γεμάτος ανησυχία, ξεκινά ένα ανελέητο ψάξιμο για να εντοπίσει την εξαφανισμένη σύντροφό του.

Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα βρίσκεται σε μια κατάσταση σύγχυσης, αφού η απώλεια συνείδησής της την αφήνει ανίδεη για την ταυτότητά της και το περιβάλλον της. Μετά από μια περίοδο έντονης ανησυχίας, ο Αντώνης εντοπίζει τη Μαρίνα και αγκαλιάζοντας την, ξεκινά να την ηρεμεί. Η Μαρίνα, σιγά σιγά, αρχίζει να ανακτά τις αισθήσεις της και να αναγνωρίζει τον Αντώνη. Οι επόμενες εξελίξεις στην σειρά θα αποκαλύψουν την επίπτωση που η εμπειρία αυτή θα έχει στη σχέση τους και στις ζωές τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ