Σασμός επεισόδια – Η Μαρίνα σώζει τον Μαθιό από τη φυλακή, όμως λίγο αργότερα, στο ταξίδι που θα κάνουν με τον Αντώνη μακριά από την Ανω Ποριά, χάνει τα λογικά της. Τη βρίσκουν με τα ρούχα να μπαίνει στη θάλασσα για να πνιγεί.

Σασμός επεισόδια – Η Μαρίνα τρελαίνεται – Οδηγείται στο θάνατο

Η Μαρίνα δεν παρέδωσε τον Μαθιό, αλλά του έδωσε την ευκαιρία να παραδοθεί όταν γεννηθεί το παιδί του. Παρ’ όλα αυτά, δεν αισθάνεται ικανοποιημένη με τον εαυτό της. Καθώς θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα φύγει με τον Αντώνη από την Ανω Ποριά για να ξεκουραστούν και να ξεφύγουν από τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Ωστόσο, δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια που έχει μάθει σχετικά με τον υπεύθυνο για τον θάνατο του Στεφανή Σταματάκη. Παράλληλα, ο Αντώνης θα πιέζει την Μαρίνα να του αποκαλύψει τον λόγο που τσακώθηκε με τη γιαγιά Ειρήνη.

Στην πρώτη νύχτα που θα φτάσουν στο ξενοδοχείο τους γίνεται πιεστικό και η Μαρίνα ξεσπά. Έτσι τον ρωτά: “Γι’ αυτό ήρθαμε εδώ; Για να περάσω από ιερά εξέταση;” Και εκείνη θα απαντήσει: “Μαρίνα μου, το τελευταίο που θέλω είναι να σε ζορίσω. Αλλά εδώ είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για κάτι σημαντικό για σένα. Δεν σε ανακρίνω, θέλω να καταλάβω.” Τότε η Μαρίνα θα πει: “Και τι θα γίνει αν δεν καταλάβεις, δηλαδή; Γνωρίζεις πόσα από αυτά που συμβαίνουν δεν τα καταλαβαίνω εγώ; Και είσαι αστυνομικός στο τμήμα σου, όχι στη σχέση μας.”

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ