Σασμός εξελίξεις – Η Νάντια και ο Μαθιός έχουν μια ειλικρινή συνομιλία, όπως αποκαλύπτεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Αφού ο Μαθιός θα αθωωθεί χάρη σε μια κίνησή της, η Νάντια αποχωρεί από την Κρήτη.

Σασμός εξελίξεις – Του δίνει άλλοθι και εξαφανίζεται

Ο Μαθιός τη ζητά να συναντηθούν για να εξομολογηθεί και να δώσει απαντήσεις. Συναντιούνται και η Νάντια φαίνεται να κατανοεί την κατάσταση με τον Μαθιό για τον θάνατο του Στεφανή, κάτι που συγκινεί τον Σταματάκη και τον κάνει να ανοίξει την καρδιά του σε μια ειλικρινή συζήτηση. Αργότερα, η Νάντια αποφασίζει να σώσει τον Μαθιό πηγαίνοντας στον εισαγγελέα Γιακωβάκη και αναφέροντας μια συνομιλία που άκουσε ανάμεσα στον Ευθύμη και την Εύα, όπου ο πρώτος υποστήριζε πως είχε σκοτώσει τον Στεφανή.

Θα την δούμε επίσης να του λέει επίσης πως “Ψάχνουν τον λάθος άνθρωπο”. Αυτό πείθει τον Χρήστο να σταματήσει να ασκεί πίεση στον Μαθιό, παρά τις αμφιβολίες του. Η Βασιλική, εν τω μεταξύ, ετοιμάζει μια γιορτή αποχαιρετισμού για τη Νάντια, αλλά αυτή ήδη αναχωρεί για την Αθήνα, αφήνοντας πίσω της την Κρήτη και όλους με αναπάντητα ερωτήματα. Οι αποκαλύψεις της Νάντιας θα αλλάξουν την κατάσταση; Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι χαρακτήρες σε αυτήν την εξέλιξη;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ