Σασμός εξελίξεις – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, ο Παύλος θα πραγματοποιεί τη βάπτιση του μωρού της Βασιλικής, δημιουργώντας αίσθημα αγαλλίασης στο κοινό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, η Βασιλική φέρνει στον κόσμο το παιδί της, με τον Μαθιό να είναι στο πλευρό της.

Σασμός εξελίξεις – Ο Παύλος γίνεται νονός της μικρής Καλλιόπης

Μετά από λίγες ώρες, γεννιέται η κόρη τους και η ευτυχία τους δεν γνωρίζει όρια. Αγκαλιάζοντας το νεογέννητο, οι δυο τους δείχνουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Όλοι εύχονται τα καλύτερα για το νέο μέλος της οικογένειας, ενώ μια πρόταση του Παύλου τους ξαφνιάζει. Αποφασισμένος να δείξει την ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ των οικογενειών, προτείνει να βαφτίσει το μωρό, θέλοντας να θέσει τέλος στις εχθροπραξίες. Η Βασιλική και ο Μαθιός αποδέχονται ενθουσιωδώς την πρόταση του.

Όταν μάλιστα γίνεται γνωστή αυτή η κουμπαριά η απόφαση του Παύλου εξοργίζει τους Μουντάκηδες και τον βλέπουν πάλι σαν εχθρό τους. Ο Παύλος όμως υπόσχεται να προστατεύει πάντα την κόρη της Βασιλικής και του Μαθιού με κάθε κόστος. Πώς θα αντιδράσουν οι Μουντάκηδες στην πρόταση του Παύλου; Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στη σχέση μεταξύ των δύο οικογενειών;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ