Σασμός εξελίξεις – Καταιγιστικές εξελίξεις διαμορφώνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η Σάντρα εκφράζει την αγάπη της προς τον Αστέρη, το γεγονός που οδηγεί την Αργυρώ να αναλάβει δράση και να την κάνει πέρα. Το αποφασιστικό βήμα της Σάντρας να επισκεφθεί το αλουμινάδικο και να ζητήσει βοήθεια από τον Αστέρη για το νέο κέντρο υγείας που σχεδιάζεται στο σπίτι του Παύλου, αποδεικνύεται καίριο.

Σασμός εξελίξεις – Έτσι κόβει τον βήχα στην Σάντρα

Ωστόσο, η αντίδραση του Αστέρη, που αναθέτει τις εργασίες στον αδελφό του, αναστατώνει τη Σάντρα. Μετά την απογοήτευσή της, ζητά να αποχωρήσει λόγω κάποιου προβλήματος στο μάτι της. Στο μεταξύ, η παρουσία της Βασιλικής στο μαγαζί την πιέζει να εγκαταλείψει τον χώρο. Αργότερα, η Αργυρώ επισκέπτεται τον Αστέρη και ανακαλύπτει στον καθρέφτη μια ζωγραφισμένη κόκκινη καρδιά, που την καθοδηγεί στη συνάντηση με τη Σάντρα. Στη συνάντηση αυτή, η Αργυρώ δείχνει αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τη Σάντρα και να της επισημάνει τα όρια.

Με αυτοπεποίθηση της λέει: “Μακριά από τον άντρα μου. Κατανοώ το παιχνίδι που παίζεις, αλλά δεν θα σε αφήσω να το προχωρήσεις περαιτέρω.” Με αυτή τη δήλωση, η Αργυρώ καθιστά σαφές ότι δεν θα επιτρέψει στη Σάντρα να αποσταθεροποιήσει τη σχέση της με τον Αστέρη. Οι εξελίξεις αυτές δείχνουν πως η Αργυρώ αναλαμβάνει τον έλεγχο της κατάστασης και αποφασίζει να προστατεύσει τη σχέση της. Ο Σασμός αναμένεται να συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση και αναταραχή καθώς οι διαμάχες μεταξύ των χαρακτήρων εξελίσσονται.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ